Dijana7566 - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 27> |
Korisnik | |
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dakle, kod tebe ove sezone prevladavaju penjalice !!! Dakle, nešto se penje ? Dakle, mogli bismo to shvatiti ovako; ti si to zamislila, ti si ta koja to želi.....penjanje......u visine..... po nekim vjerovanjima ti ideš gore , možda ti je to spontano, ali, vjeruj u to ! Dakle.....
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Penjalice su ti odlična ideja! Sad će tvoj vrt biti još rascvjetaniji! Bravo za ideju!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Dijana u koji god sam vrt zavirila sličice su s kapima kiše, znači vrijeme je gotovo svugdje isto, neznam koliko je kiša i ova hladnoća utjecala na baljke ali nešto ipak ima pozitivno, slike su savršene, pogotovo kod tebe i najbolji fotograf ti mora zaviditi jer si profesionalno slikala, a akcenat stavljam na bijelu ružu, svaka kap se ocrtava, kao suza na bijelom licu japanskih gejša (ovo gejša mi je asocijacija na bjelinu jer one su lica bijela)
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Ruže su ti za pet....ne znaš koja je ljepša.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Svi se žalimo na vrijeme, oluju, kišu, vjetar. Sve je napola slomljeno, otkinuto... Tako je i u mom dvorištu. Kad zapiti leti sve na sve strane. Ponešta još odoljeva koliko-toliko ovom ludom vremenu;
![]() ![]() Vinke su bile ljiepe dok im kiša nije pokidala cvijetiće ![]() Lonicera je krenila u šetnju kompletna. Sreća da smo ju učvrstili u zid inače neznam gdje bi i u kakvom satnju završila. |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
a opet je sve predivno kod tebe, bez obzira na vrijeme....
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Njemu vrijeme ne smeta. On cvate ![]() ![]() ![]() Mini ruže za sada odoljevaju kiši i vjetru valjda zato što su od višljeg cvijeća zaštičenije ![]() Izrasla nebu pod oblake ![]() Morala sam ju skloniiti u zavjetrinu jer su joj iz nekog razloga počeli žutiti i odpadati lislići s donjih grana. Zašto neznam. ![]() ![]() ![]() Krenuli i ljiljani. U njhovom opojnom mirisu i slasnom prahu uživaju bube. I za kraj moj ljepotan. Kiša i vjetar su ga dosta oštetili ali on se neda. ![]() ![]() Pod njegovim cvijetovima od kiše svoje cvijetove je sakrila ruža. ![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Što je ovo?
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
klematis je
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
![]() Pernati stanovnci za vrijeme doručka |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Nije to sve. Imamo i laste koje ove godine zidaju gnijezdo na kat. prvo su nazidali gornje, a sad su nazidali donje
![]() Tu su i rode koje trenutno klepeču i dogovaraju se oko građevinske dozvole i legalizacije za zidanje novog doma na tornju s kojeg je skinuta sirena ![]() To se sve dešava pod okom (naravno zatvorenim,jer tko bi se uzrujavao oko nekog perja tamo vani) mog starog mačka ![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Dijana kod tebe je prava đungla. Ruže su ti prekrasne s obzirom na kišu. Klematis puj,puj,puj, da ne ureknem, prepun cvjetova. Sretna je kuća u kojoj laste prave gnijezdo i to još na kat.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasan clematis,ruže,ljiljani.......
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Clematis je
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Dijana, kod tebe je doista sve lijepo, cvjetna i životinjska družina, maca lenjivica jedna preslatka je. Bijeli ljiljan izgleda predivno.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Cvijeće je krasno,dobro da nisi imala šteta.Clematis je jedan od ljepših koji sam vidjela,kakv bi tek bio da nije bilo nevremena.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala na lijepim riječima
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Napokon da i ja navratim u tvoje dvorište. Uživo sam ga već puno puta vidjela, a sad sam krenula u virtualnu šetnju. Sve je prelijepo posloženo i začuđujuće je koliko imaš puno biljaka na tako malom prostoru. Sve pohvale tvom mužu za penjalice - super su. Cvijeće ti je jako lijepo ali moj favorit je klematis koji ovako prepun cvjetova izgleda kao jedan ogroman buket.
|
|
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |