Fuksija - Fuchsia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 35> |
Korisnik | |
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fuksija koralj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
anicadk ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2013 Lokacija: slavonija Status: Offline Bodovi: 28 |
ja obožavam fuksije, ali na žalost ne uspijem ni jednu sačuvati, budu mi jedno vrijeme super, ali nakon toga budu nikakve, nisam ih gnojila ni jednom, pa si mislim da nije možda zbog toga, jer sam čitala da vole prihranu, i netko je već ovdje pisao da vole šprickanje u listovima, pa ću opet ove godine probati, sad se iskreno nadam da će mi ostati
|
|
![]() |
|
anicadk ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2013 Lokacija: slavonija Status: Offline Bodovi: 28 |
http://s1276.photobucket.com/user/anicadk/media/FUKSIJA_zps492cb7e5.jpg. -
![]() ova je od predprošle godine http://s1276.photobucket.com/user/anicadk/media/FUKSIJA1_zps551e1dae.jpg. - ![]() ova je od prošle godine, ta mi je čak bila super
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
anicadk, dobro nam došla. Tvoje fuksije su baš lijepo izgledale. Vjerojatno će ti ove godine uspjeti
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
bas su divne, ....ova tvoja grancica se drzi vec par dana...za koliko da je presadim? jer sam je bocnula uz mamu....
na dadinicinoj temi vrta si već upozorena |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Presađuju se kada im počnu rasti novi listići, to je znak da imaju žile.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nisa fuksija ti je prelijepa, bogata cvijetom i listićima, kako ih uzgajaš, odaj nam tajnu?
da li itko od vas prska svoje fuksije vodom?
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Anicadk, hvala. Fuksije su mi jedno od omiljenog cvijeća, a najveći dio znanja sam upila na ovim stranicama. Redovito zalijevanje, prihrana gnojivom s visokim udjelom kalija za bolju cvatnju, i prskam po listovima, pinciram, trgam ocvale cvjetove sa sjemenom čašicom.
A tajna je možda u tome da ih imam preko 20, a slikala sam ljepše
![]() Tvoje fuksije su isto lijepe.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |