Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 125126127128129 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 10:29
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Uživala sam u šetnji tvojim lijepim vrtom kojem kiša baš i nije puno naškodila nego ga je umila. Osim nekih roza, ostale su ti ruže lijepe čak i uz toliku kišu.

draga Ana uvijek si dobrodošla Hugimaš pravo što se tiće kiše kod nas pada maltene svaki dan ali srećom nikada u pljuskovima tako da je dobro natopila zemlju ali nemamo blata koje je prije kod nas bilo normalna pojava u proljeće, ruže su sada najljepše , nažalost ima dosta trulih cvjetova, sinoć sam ih porezala i uslikala par koje mislim da još nisam stavila

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 10:45
Prekrasno ti je sve, od ruža do zjevalica.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 12:26
Otok hvala smile78

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 12:40
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 14:45
nona lijepi izbor ruža u tvom vrtusmile64
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 18:35
susper ti uspijevaju trajnice u vrtu, kao i nove koje si očito sijalaClap ruže su predivne..delfinum je moj nedosanjani sanTongue nikne mi nešta svake godine u vrtu, izgleda da je on, ali ne procvate, ne znam šta mu smetaConfused
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2013 u 17:16
Ruže su ti čista 5,prekrasne su Clap još kad bi bilo malo više sunca sve bi bilo ljepše.Ove godine baš je dojadila kiša sve mi prekriva mahovina.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 13:10
popodne idemo kod prijatelja i ne bih ja bila ja da ne ponesem buket, danas su to moje roza ružice kojim ujedno pozdravljam u mom vrtu blue sky i moju dragu steficu.n

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 13:13
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

susper ti uspijevaju trajnice u vrtu, kao i nove koje si očito sijalaClap ruže su predivne..delfinum je moj nedosanjani sanTongue nikne mi nešta svake godine u vrtu, izgleda da je on, ali ne procvate, ne znam šta mu smetaConfused

neznam draga Mari,5510 što mu je , ja bih ga probala presaditi na drugo mjesto, evo za tebe današnja slika mog tamno plavog

Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 13:50
Prošetala,uživala i sve mi se sviđaClap samo malčice izdvajam ruže,ah,ružesmile120
The impossible is often the untried.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 22:27
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Prošetala,uživala i sve mi se sviđaClap samo malčice izdvajam ruže,ah,ružesmile120

ne kažu bez razloga da je ruža kraljica vrta smile78
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 00:13
Ruže su ti prave ljepotice, a vjerujem da ti se prijateljica razveselila buketu kad je tako lijep. Da se različak ne uvrijedi, lijep je ko čipka.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 21:13
hvala ti Ana , prošlo proljeće sam od tebe dobila sjeme jednogodišnjeg kokotića , nikao je ali ni približno kao ovog proljeća , sada je poćeo cvjetati i baš mi je lijep , hvala ti još jednom smile78

i klematis cvjeta

slikala sam odmah poslije neznam već kojeg po redu pljuska i dojciji su grane polegle do zemlje

tritoma ima prvi cvijet

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 00:31
Ana je dobro rekla :  ruze su ti prave ljepotice ali meni se fest dopada i ovaj dio vrta
koji izgleda onako prirodno , kao da je sjeme palo s neba , niknulo , izraslo i procvijetalo !

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 10:03
gute Fee i meni su lijepe takve prirodne gredice , kako imam dosta prostora imam dosta i njih smile78
ovaj dio uz kuću mi je uvijek problematičan , uraste mi trava , pa mi pokose nešto od cvijeća kad kose , sad sam ga ogradila blokovima u koje sam posadila prkos, puzavi sedum, čuvarkuće , mislim da će biti zgodno kad ih prekrije

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 11:21
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

gute Fee i meni su lijepe takve prirodne gredice , kako imam dosta prostora imam dosta i njih smile78
ovaj dio uz kuću mi je uvijek problematičan , uraste mi trava , pa mi pokose nešto od cvijeća kad kose , sad sam ga ogradila blokovima u koje sam posadila prkos, puzavi sedum, čuvarkuće , mislim da će biti zgodno kad ih prekrije

Nona čista petica za ovu ideju, kada se razraste, neće se niti vidjeti cigla.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2013 u 13:05
sve je divno rasvjetano,a ruze su smile64
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2013 u 14:03
Smail, gioiaa Hugdobro mi došle u moj užareni vrt, evo danas u 12h ispod lomače

ali to ne smeta ljetnim ljepoticama da se pokažu u svoj svojoj ljepoti

jarmen

stolisnik

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2013 u 14:14
gaura je niska i ogromna

negdje sam pročitala da ljeto bez phloxa nije ljeto

a i bez delosperme

a tek pelargonija

i cinija

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2013 u 15:40
moje graničice

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 125126127128129 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.