Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čuvarkuća - Sempervivum
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Čuvarkuća - Sempervivum

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 96>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
HemesCC View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 91
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje HemesCC Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 22:38
Camelia, super je ispalo smile57
jesi li stavljala mrežu da drži zemlju?

ovo je moj vertikalni vrtić, no nisam objesio jer je pretežak. Mrežu koja drži zemlju sam sam radio (vidi se na rubovima). 

Doduše, morat ću ga malo ošišati. 

Što se tiče zalijevanja, položiš natrag u horizontalu. ostaviš nekoliko dana da se zemlja osuši i onda može ponovo u vertikalu. 
Kojih je dimenzija tvoj?

http://www.flickr.com/photos/hermescc/
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 21:43
prekrasno izgleda,
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 20:36

Evo,dobro su se ukorijenile,zemlja ne ispada,još jedino ne znam kako će ići sa zalijevanjem.Zato sam ga i stavila u polusjenu da se previše ne isušuje.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 20:34
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 20:33
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 20:32
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 20:31
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 20:30
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 20:29
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 20:29
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 20:27
Prekrasne su sve i stvarno su posebne posađene ovako na hrpi i to dobro osmišljenoj.Pošto je riječ i o vertikalnom vrtu,ja sam se odvažila i u rano proljeće ga napravila(naravno uz pomoć MM).Čekala sam da se dobro rašire da zemlja ne bi ispadala i jučer smo ga objesili.Dosta je velik i težak,ali vrijedilo je truda.Nadam se da će vam se svidjeti.
Na vrh
HemesCC View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje HemesCC Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 11:44
Originalno poslano od člana pčelica7 pčelica7 napisao:

prekrasno, stvarno su te čuvarkuće posebne, bilo da su u tegli, u vrtu, panju, kamenu, odlično izgledaju......ja ih imam u jedno manjoj, četvrtastoj, plitkoj posudi to bi trebao biti kao vertikalni vrt, ali još uvijek je u horizontali, vjerovatno će tako i ostati

Pcelica, i ja sam radio verikalni, no u preduboku kutiju stavio, tako da je pretezak za na zid, jedino na nosace...
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 11:16
Wanessa, i ovo tvoje je odlično, samo me zanima kako se rješavaš okolne trave ? Meni je to uvijek muka kad treba čupkati jednu po jednu.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
jjjasna View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 27
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jjjasna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 11:16
Wanessa,prekrasne su...

Ma čuvarkuće su zakon...
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 10:31

prekrasno, stvarno su te čuvarkuće posebne, bilo da su u tegli, u vrtu, panju, kamenu, odlično izgledaju......ja ih imam u jedno manjoj, četvrtastoj, plitkoj posudi to bi trebao biti kao vertikalni vrt, ali još uvijek je u horizontali, vjerovatno će tako i ostati

Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
HemesCC View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje HemesCC Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 10:11
Wanessa, i ti imas svoje selo :0). Very nice. Koliko treba da se ovoliko razmnoze?
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 09:13
cuvarkuce
Na vrh
HemesCC View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje HemesCC Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 00:00
Glilica, aha...zaigrao se....
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2013 u 22:15
jjjasna, svi komplimenti za čuvarkuće !!!

HemesCC, baš si se potrudio !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
HemesCC View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje HemesCC Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2013 u 19:02
i ptičja perspektiva 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 96>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.