Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 137> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pravi rascvetani vrt
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
krasan ti je vrt, svega ima pa i jagoda
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kad dođeš ponovo budemo nešta rashlađeno iz starog bunara ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
korjenko drugi put nije bio ćorak
![]() antonija jednom ćeš doč k meni zapravo i bit če nešto fino za tvoje nepce ![]() E.nona uvijek mi svratš bar na kratko ![]() svima koji ste bili kod mene lijepi pozdrav ![]() evo opet nešto slika, puno sam se iznenadila kad sam se vratila doma nakon nekoliko dana , ljiljan je bio procvao točno na Antunovo, yucce s rasvjetalim granama, bijeli "gumbići" posvuda po vrtu..i još ponešto..trešnja ima prvi plod ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Mari, ubaci u taj stari bunar još jednu pivicu jer ti se evo najavljuju još gosti, sve sam pomno pregledala, ovaj grašak ti je super, kod mene su ptičice popapale u rano proljeće sve vrhove graška pa sam im morala postaviti mrežu pa malo kasni, ali ima već mahunica samo da se popune. Ljupčac ti je super, ja sam već nekoliko puta dobila sadnice ali se uvijek posušio. Cvijeće ti je prekrasno.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
imaš i jagodeee, divno!
u tvom vrtu je divno, sjela sam na stolicu i pojela jagodu, uživala sam u mislima! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
tak sam i mislila, kužiš ti mene ![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepo vijeće... Da li cvjetne stapke od juke odrežeš kada prođe cvjetanje ili ih ostaviš za drugi puta ? Vidjela sam na jugu, na moru, da cvjetaju i dva puta u godini iz iste cvjetne stapke. Imam ja jednu malenu koja je cvjetala i odrezala sam stapku i sada već 2 godine ne cvjeta....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mari,stavi nešto hladiti u bunar,sad ću i ja doći
![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
mari prelijepo je rascvjetano u vašem vrtu
posebno su me osvojili bijeli pakujac i božur, božanstveno djeluju |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() lipanjske boje ruža la minuette ![]() crvena "kraljica" ![]() ![]() ![]() tradescantia ![]() blue moon (sad već sumnjam u to jer je pravo roza) ![]() sli čim je starija dobiva boju mjesečine ![]() živica od šimšira prije šišanja ![]() ova roza okulanta mi je kao šećer ![]() pajasmin na kraju cvatnje ![]() ![]() jednu banana palmu sam presadila u vrt ![]() mladi grm lonicere se rascvao ![]() ...ima još.. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
evo i tebe nakon dugo vremena ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Prošetala, razgledala, uživala. Mogla si i nas Staročeškim ponuditi
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Mari, danas sam se veselila našem susretu na kavi u Kastvu ali nažalost ćorak
![]() Do našeg skorog susreta lijepo te pozdravljam ![]() čopila sam ti jednu jagodicu ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |