kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 47> |
Korisnik | |||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Kako je kod tebe lijepo.... uživala sam u šetnji
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
||
![]() |
|||
toni
o Babotok,moj Babotok |
|||
![]() |
|||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
||
Evo konačno sma uspjela i ja zalutati kod tebe... A kad sam prošetala ostala sam ovako...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
||
Ponovo sam setala i ponovo se divila,sve bas sve mi se svidja,a za Delfinium kazes 10 kuna,koliko je to eura? ![]() |
|||
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|||
![]() |
|||
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
||
Draga Kamelija interesira me kako su tvoje ruže u ovoj kišnoj sezoni, haucere su ti lijepe.
![]() |
|||
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|||
![]() |
|||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
||
Drago mi je da se družite i obilazite vrtove,rasadnike... Mene je od ovoga što si nabrojila najviše privukao Vrt božura,perunika i hemerokalisa u Kopru.Još ako ste bile u doba kada oni cvatu, ima da je prekrasno tamo.Hvala ti na pohvalama za moj skromni vrt ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
||
Hvala ti draga Betty i ja volim pakujce,što su stariji to su ljepši. |
|||
![]() |
|||
||
Hvala ti, mali kaktus ![]() |
|||
![]() |
|||
||
acer69,hvala ti na lijepim riječima ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Karmen samo ti šetaj,uvijek si dobrodošla ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala ti draga,nadam se da budemo uskoro popile kavu u mom vrtu ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Kod nas je 10 kn otprilike 1,4eura. |
|||
![]() |
|||
||
Ruže su mi onako srednje,dosta im smeta ova kiša. |
|||
![]() |
|||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
||
Evo mene opet,bas sam dosadna
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|||
![]() |
|||
||
Samo ti dođi,uvijek si mi dragi gost.Tvoji mi komentari i pohvale puno znače ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ove godine sam bila na Flori i malo popunila kolekciju.Uz nešto trajnica i ostalog cvijeća moram vam pokazati nešto što već odavno tražim.
Baš mi je ![]() Oleander sa šarenim listom,čak mi ga nije bilo teško ni nositi ![]() ![]() ![]() ruža stablašica ![]() ruža pokrivačica tla ![]() vrtna gloksinija ![]() ukrasna kadulja ![]() klematis ![]() ljetna suručica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
||
Priznaj koji kavalir ti je nosio oliander
![]() |
|||
![]() |
|||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
||
Ah,predivno je u tvom vrtu...ruža stablašica me posebno zadivila
![]() |
|||
The impossible is often the untried.
|
|||
![]() |
|||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
||
Bas je fora i da je duplo veci isplatilo bi se pomuciti s njim i nosit ga
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |