Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kamelia - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kamelia - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 47>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 09:31
Kako je kod tebe lijepo.... uživala sam u šetnji
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 09:48
smile64
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 10:02
Evo konačno sma uspjela i ja zalutati kod tebe...  A kad sam prošetala ostala sam ovako...smile64smile39
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 21:41
Originalno poslano od člana kamelia kamelia napisao:

Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Uvek se prijatno iznenadim setnjom kod tebe,AmarilisiClapPakujci,kakve boje, ruze,vrbaTonguema sta nabrajam...pa koja ti je ono stablasica,jel cuvarkuca neka ,meni lici ali neverovatno.....bravo za svesmile79

PS.moja ceznja za visegodisnjim Delfinijumom,vidim kod tebe ga ima,a ja necu da kupim zato sto sa cenom preteruju,bas sam tvrdoglavaLOL

Draga Leona,drago mi je da ti se sviđa moj vrt.Što se tiče stablašice baš i neznam na koju misliš .Kod nas Delfinijum i nije previše skup, ima ga po 10 kn.

Ponovo sam setala i ponovo se divila,sve bas sve mi se svidja,a za Delfinium kazes 10 kuna,koliko je to eura?LOLSad je na sajmu bio sav nikakav 3 bobice 5 eura.
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 10:19
Draga Kamelija interesira me kako su tvoje ruže u ovoj kišnoj sezoni, haucere su ti lijepe.Smile
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 14:23
Originalno poslano od člana jagoda jagoda napisao:

Dugo nisam bila kod tebe u vrtu. Ustvari nisam uopće gledala vrtove, jer ne stižem...Puno sam si zaduženja zadala i naravno da ne mogu sve stići..Osim toga bila sam na nekoliko prekrasnih izleta gdje smo uživale u cvijeću i kaktusima...Naime skupile smo se nas 5 cvijetnih prijateljica i obišle smo Arboretum kraj Ljubljane, Botanički vrt u Zagrebu, Vrt kaktusa u Kopru i Vrt božura , perunika i hemerokalisa u Kopru i Rasadnik u Buzetu...Bilo nam je prekrasno, a naravno da smo se i ponovile sa nekoliko biljčica...
Kod tebe u vrtu ima puno ljepote...Perunike, pakujci, božuri, dalije, amarilisi, ruže, prava raskoš...Vidim da imaš papigu i leptirića, prekrasne biljke. Ja sam ih imala ali su mi otišle, a ne vidim ih nigdje za kupiti. Gdje si ih ti kupila?
Tvoje biljke kod mene u odličnom su stanju. Najljepša je i cvjeta ona roza glicinija, odnosno zove se akacija hispida. Prekrasna je i malo vrtova ima tako lijepu biljku. Hvala ti na njoj...smile64

Drago mi je da se družite i obilazite vrtove,rasadnike... Mene je od ovoga što si nabrojila najviše privukao Vrt božura,perunika i hemerokalisa u Kopru.Još ako ste bile u doba kada oni cvatu, ima da je prekrasno tamo.Hvala ti na pohvalama za moj skromni vrt Leptiriće sam kupila kod Nine,a papigu u Ludbregu na sajmu i još je k tome bila zadnja tegla
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 14:24
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Ja sad ne umem od čuda i lepote ništa ponoviti šta sam videla...sve je predivno,poooooosebno pakujci,posebno pakujci,poseeeeeeeebno pakujciiiiiiiiismile120 onaj žuto-crveni obara s' nogu smile79 

Hvala ti draga Betty i ja volim pakujce,što su stariji to su ljepši.
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 14:26
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Prekrasne,ruže,katruže,heuchere,ma sve ti je prekrasnoTongue

Hvala ti, mali kaktus
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 14:28
Originalno poslano od člana acer69 acer69 napisao:

Prelijepe ruže imaš.Ipak, meni su Heuchere zapele za oko, a i papagajka.Clap 

acer69,hvala ti na lijepim riječima
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 14:30
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Kako je kod tebe lijepo.... uživala sam u šetnji

Karmen samo ti šetaj,uvijek si dobrodošla
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 14:31
Originalno poslano od člana toni toni napisao:

smile64

Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 14:32
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Evo konačno sma uspjela i ja zalutati kod tebe...  A kad sam prošetala ostala sam ovako...smile64smile39

Hvala ti draga,nadam se da budemo uskoro popile kavu u mom vrtu
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 14:35

Originalno poslano od člana kamelia kamelia napisao:

Uvek se prijatno iznenadim setnjom kod tebe,AmarilisiClapPakujci,kakve boje, ruze,vrbaTonguema sta nabrajam...pa koja ti je ono stablasica,jel cuvarkuca neka ,meni lici ali neverovatno.....bravo za svesmile79

PS.moja ceznja za visegodisnjim Delfinijumom,vidim kod tebe ga ima,a ja necu da kupim zato sto sa cenom preteruju,bas sam tvrdoglavaLOL

Draga Leona,drago mi je da ti se sviđa moj vrt.Što se tiče stablašice baš i neznam na koju misliš .Kod nas Delfinijum i nije previše skup, ima ga po 10 kn.

Ponovo sam setala i ponovo se divila,sve bas sve mi se svidja,a za Delfinium kazes 10 kuna,koliko je to eura?LOLSad je na sajmu bio sav nikakav 3 bobice 5 eura.

Kod nas je 10 kn otprilike 1,4eura.

Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 14:40
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Draga Kamelija interesira me kako su tvoje ruže u ovoj kišnoj sezoni, haucere su ti lijepe.Smile

Ruže su mi onako srednje,dosta im smeta ova kiša.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 20:49
Evo mene opet,bas sam dosadnaLOLLOLLOL,sta da radim kad mi se svidja kod tebe,da videla sam posle kursnu listu koliko je kuna u odnosu na euroTongue
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 21:30

Evo mene opet,bas sam dosadnaLOLLOLLOL,sta da radim kad mi se svidja kod tebe,da videla sam posle kursnu listu koliko je kuna u odnosu na euroTongue

Samo ti dođi,uvijek si mi dragi gost.Tvoji mi komentari i pohvale puno znače
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 22:00
Ove godine sam bila na Flori i malo popunila kolekciju.Uz nešto trajnica i ostalog cvijeća moram vam pokazati nešto što već odavno tražim.
Baš mi je

Oleander sa šarenim listom,čak mi ga nije bilo teško ni nositi

ruža stablašica

ruža pokrivačica tla

vrtna gloksinija

ukrasna kadulja

klematis

ljetna suručica

Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 00:44
Priznaj koji kavalir ti je nosio olianderLOL koje je boje?
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 06:02
Ah,predivno je u tvom vrtu...ruža stablašica me posebno zadivila smile120
The impossible is often the untried.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 08:51
Bas je fora i da je duplo veci isplatilo bi se pomuciti s njim i nosit gasmile57
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 47>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.