josipino cvijeće na vikendici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 39> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
ono u plavim posudama je vrtna gloksinija incarvillea,
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sve je lijepo , jako lijepo ! Neznam da li mi se vise svidjaju bijela srceka , bozuri , glicinija .....ah , sve , bas sve mi je lijepo !
![]() |
|
![]() |
|
acer69 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Kod tebe prava ljepota.
![]() Interesantna mi je karagana i drvce poslije tulipana (neznam kako se zove). A i javori su ti krasni, pa hostinjak.Ma, sve ti je divno!!!
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Josipa dugo te nije bilo, ali kao što rekoše moje prethodnice, isplatilo se čekati. Uživala sam u šetnji tvojim cvijetnim carstvom i oduševljena sam ljepotom i raznovrsnošću trajnica i ukrasnog drveća. Ipak ne mogu, a da ne kažem, da nestrpljivo očekujem prve cvijetove tvojih echinacea, jer one su tvoje najveće blago.Da li su izbacile cvijetne glavice?
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasno!
Slažem se sa Tikvić! I meni je Josipa sinonim za Echinacee!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Josipa...krasno je kod tebe u vikendici.
![]() I ja imam "Diabolo", dobila sam ga od Free i tako sam sretna jer je pre,predivan i bez i sa bijelim cvatom ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
O, evo tebe opet s nama, baš mi je drago da si odlučila biti tu, cvijeće ti je sve prekrasno, ima i noviteta, ti samo stavljaj slike, a mi ćemo uživati.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
bravo jos i konačno slikice.nemam ja tu šta novo reći jer stvarno sve riječi pohvale su tu već iznesene.
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Josipa ja sam legla na dekicu i uživala u svemu cvijeću ,mirisu ,cvrkutu ,nebu
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bijeli božur je prekokrasan
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasna kolekcija božura
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Božure inače volim, a ovi tvoji su prekrasni, slikani u pravom trenutku.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Htjela sam nešto posebno pohvaliti ali ne mogu ....zaista ti je sve savršeno. Posebno birano cvijeće koje bi i ja rado imala u svom vrtu. Tvoj vrt mi je i inače pojam za sklad. Sve savršeno ukomponirano i brižno njegovano uz birane primjerke cvijeća meni je dokaz da i vrt može biti elegantan.
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Josipa, krasno ti je cvijeće na vikendici.
Ali pred bijelim jednostavnim božurom sam ostala bez riječi. Inače volim sve jednostavno cvijeće ali ovako lijep božur još nisam vidjela. ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivno cviječe .....niti kiša me nije omala u razgledanju
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |