Ljiljani - Lilium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 64> |
Korisnik | |
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Bojala sam se da im je previse vlage ali su bujniji i krupniji nego prosle godine,
![]() pa obaramo licni rekord ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cekaju se jos orijentalci i kasniji azijati ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
predivni su....kod mene jos nista od njih...ove godine sve kasni
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
ajama,voki
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
meni za sada cvate samo ovaj najraniji
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
cure već vam cvatu -preljepi su ,baš ih volim
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Toliko ih iščekujem svake godine da im se divim ko da ih vidim prvi put
![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
U drugoj epizodi 2 komada
![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
mimar 44+10
![]() moji su posađeni u tegli, pa su i zbog toga prije procvali. Dok oni u vrtu neće još tako brzo, pupovi im se tek naziru. alisa poslušat ću tvoj savjet. |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
prekrasni ljiljani.da bar cvatu cijelu godinu.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Matilda taj prvi je predivan a i svi ostali su nista manje lepi.
Mojih 44 na ovom ostrvu i 10 na drugoj strani ceka sunce, ![]() jedino su nekoliko u cvatu Amerika ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Cestitam na prvim ljiljanima...lijepi su
![]() |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Divni su matilda!!Ja svoje još uvijek čekam..To malo su vazdušne lukovice ljiljana,ne diraj ih do jeseni dok ne narastu dovoljno pa ih odvoji sa stabljike i posadi u saksije..Treba da ojačaju da bi se sadile u bašti...
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Na stabljici kod listova rastu male lukavice. Je li netko pokušao posaditi ih ili će se oni sami zasijati?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
vijolica što će tu biti cvijeta i mirisa -divno izgledaju zdravo i snažno
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() Evo malo mojih u pupovima |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |