Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 94> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andjelka draga , sretna sam da je ona faza prosla ! Tesko ti je kad se vratis s puta i dozivis ovakovo razocaranje kao ja ! Nu , necemo vise o tome , ove boje , ovo zelenilo daje stvarno snagu za zivot !
Sjeti se , i ti si me pitala da li trebam sto , nisam zaboravila ! ![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
bravo gute,vrtić se baš lipo zašarenio a stolice su posebne!
|
|
![]() |
|
Belica draga ja sam se sjetila tvojeg pricanja iz Botanickog vrta i to mi je i dalo povoda da si uzmem te dvije stvari k srcu i spasim od zuba vremena . U Momentu jos imam drugog posla ali brzo ce doci na red za "restauriranje" !
![]() Draga moja Kontesaa , kad god imas vremena mozes svratiti ! Neznam da li Anabistrica i Carol znaju gdje si ti , ja sigurno nebi nasla . Vec sam napisala , a mislim da si me ti i dobro upoznala , ja se bojim da nakon mojeg peha sa svim onim kaj mi je uginulo dok me nije bilo tu i vasom svesrdnom pomoci , paketicima koji su dolazili sa svih strana , nebi izazvala dojam "fektarosice" ! To bi me jako bolilo ! ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
maa vidim par stvari :)
da namjeravaš kupiti plave perunike...to nebuš jer ih ja imam i preveć i donijet ću ti ih..ionako već danima razmišljam kako bi mogla poslije posla svratiti do tebe ako nemaš ništa protiv :) i onda vidim da su nedavno zagorke bile kod tebe, a niste sve zajedno se sjetile navratiti do mene koja sam par km dalje :(
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo i mene konačno u lijepoj jutarnjoj šetnji kod tebe, morala sam se vraćati podosta unatrag naravno, al zato sam i uživala. Pažnju mi je ipak zaokupila ova fenomenalna stolica kućica za ptice, preodlične su mi !
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Draga moja Carol , samo da vidis , sve , ali bas sve je zeleno i uspravno , od prve do posljednje posadjene biljcice ! Sigurno , onaj tko je htio na izlet , taj nije odusevljen sa kisom ali za vrt , za vrt je od neprocijenjene vrijednosti ! Samo sad bi vec bilo i dosta !
Ako se Ani i tebi stuca , onda sam to ja ! Ja vas "debelo" ogovaram , naime , susjeda me pitala "Jesu to vase cvijetne prijateljice ..... ?" ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga gute Fee, sad mi je vec dosta kise i hladnog vremena, ali po drugoj strani, stalno mislim na tvoj vrt i posadene biljcice, jer njima to bude dobro doslo.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Draga Anaida , pored ove mladosti zaboravila sam zahvaliti tebi za komplimente ! Znam , ti me razumijes ! Veselim se danu kad cemo se sresti , vec je vrijeme da popijemo skupa
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje djevojcice petit , Nisa i Betty ! Svi mi smo jedna velika cvijetna obitelj i za vas vrijedi takodjer nase sveukupno pravilo : mi smo svi na "ti" a ne na "vi" i ako je nama nekima , na primjer meni , zivot natovario vec dosta godina ! Also , veselim se vasem iducem "ti" !
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Predivan vrt ste stvorili i želim vam da u njemu još duuuugo uživate i sadite sve ono što vam duša voli...ruže su fenomenalne
![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Gute Fee, lijep je vrt kojeg ste tvoj muž i ti stvorili!! Ali ono što me danas posebno oduševilo vaših je zajedničkih 52 godine!!!
![]() Više od pola stoljeća zajedništva, kakav je to divan dar. Dar s neba, ali i vaš dar jednog ddrugome kojeg ste čuvali i očuvali sve te godine!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Prošetala sam vašim toplim zagorskim vrtom, drago mi je da još imate planova, to znači da ste još mladi, jedva čekam kamenjar
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Kaktusicu , sve se jos nisu ni rascvale ! Neki dan sam dobila novi katalog , kakovih ruza ima !
Dodje mi da pomislim "..... i ne uvedi me u napast" ! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |