Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 269270271272273 381>
Korisnik
Poruka
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 22:46
Ma jok ženo jesi čula za Papuk i Bilogoru, Golo brdo ? Meni su već i to dosta velika brda...LOLLOL
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 22:48
moj san o idealnom predjelu je:
rub šume,zelena livada,blago se spušta ,u dnu potok s bistrom hladnom vodom.
godinama mi je ta slka u glavi.to je toliko stvarno da bih mogla nacrtati
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 22:52
Ajama primaljivo zvuci,koji mir tacno samsmile47 zamislila i mislim da bi se i meni to svidilo,sve u jednom dobijes.
Monstera salim se vjerujem da imate brda,samo sto ste je vas kraj prepoznatljiviji po prostranim ravnicama,a moj po sarolikom reljefu,vise brdovitom,sve je to ukras zemlje i sve je lijepo na svoj nacin.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 22:55
Imaš pravo Pustilka....ClapThumbs Up  Svaka zemlja je lijepa na svoj način....nadam se da ti nisi okružena rijekama kao mi?  Ja se bojim duboke vodurine....a okruženi smo Dravom, srećom pa mi nije baš blizu...SmileSmile  A Bilogora i Kalničke planine su mi pred nosom...LOLLOL
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 23:01

Jedan dio Kalnika...

Pogled s Kalnika...

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 23:03
Kako nisam pa Bosna ima najvise rijeka,u mom gradu se nalaze tri rijeke,blizu sam rijeke Bosne.I ja iako znam plivati bojim se duboke vode,nesto kao imam fobiju od duboke vode.Najdraze mi ljetos(ako ove godien docekamo ljeto LOL)otici sa djecom na rijeku i ja pazim stojim,gledam kako se djeca kupaju,a nogice hladim mmm Big smile

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 23:06
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 23:14
¸..heej moonsi..pozdrav i tebi...evo zeza me nešto komp...navukla sam neke kakače koje nemrem skinuti..vrag da ih odnese, sami su se instalirali...blokiralo mi brdo svega pa sad nemrem neke radnje izvršiti...hvala ti na svemu...tipkamo se i veeeeliki cmokenzi i evo ti nekaj od mene

Pustili...eto i tebi nekaj

Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 23:19
Hvala ti draga! smile78smile84   Moram ti reći, imala sam i ja neke kakače u kompu, MM ih jedva eliminirao, odonda mi baš komp nije kako je prije bio..smile192
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 23:21

vidim ja da ste u velikom tipkanju...curke odoh ja..pa se vidimo
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 23:22
...tu si, baš sam sad htijela otiči...a kakaći...platit će oni meni glavom...samo malo vremena pa će mm srediti, ggrrrr ljuta sam...jaaaaako
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 23:26
 Nažalost da, to se začas navuče na komp...ja sam mislila da ću se morati pozdraviti s mojim....no srećom MM je nekako uspio to srediti..Smile Vjerujem da si jako ljuta i ja sam bila, zapravo ne znam da li sam bila više ljuta ili tužna...ConfusedOuch
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 23:45
Evo i mene neke obaveze me odaljile od kompa hhhh,hvala Viz na ruzici popravi mi dan,ups sivu i hladnu noc.Wink

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 10:55
           Ima koga ?     LOLLOL
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 12:03
nismo u brbljaonici jer radimo.ja rujem po blatu.ne mogu vjerovati.prekopavam nekakvu ledinu.uh...
ne mogu se prepoznati.nekad sam bila alergična čak i na blato na cipelama.odoh kod frizerke pa ponovo u blato
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 15:04
 Sve i da hoću rovati, ne mogu, kiša me istjerala....odoh praviti kolače..smile199
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 15:26
I kod nas kisica povremeno vrijeme pogodno za suicida Wacko,al nema toga cekamo sunce da uzivamo u svojim vrtovima Big smile

Seneka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 10:38

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 12:06
 Pustilka, gdje samo nađeš ove ljepote....EmbarrassedTongue
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 12:31

Poslužite se! EmbarrassedHeart

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 269270271272273 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,828 sekundi.