Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 94>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 23:10
Uživala sam gledajući tvoje lijepe ružeTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 23:05
Lijepa moja Korijencica , vec su me Anabistrica i Carol spotale da se ne trebam osjecati kao "fektarosica"  (moje rijeci)  kad mi nesto sto se meni svidja hoce dati !
A ja ti uvijek mislim , samo da ne ostavim los dojam !    Heart

Tikvic , draga , pa i ti si mi poslala sjemena , sjecas se ? Sve sto se s blagoslovom pokloni urodi  uspjehom !   Heart

Mari , ulozili smo ti M. i ja puno truda i kao sto sam gore vec napisala , sve ti to kod nas ide malo polaganije ali ide !   Heart

Hvala da ste mi bile u posjeti i dodjite mi opet !    
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 15:27
lijepo je kod vas, ima svega po maloClapsmile161
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 15:15
Draga Gute uživala sam u šetnji tvojim preljepim vrtom.Jedva čekam slike kamenjara, sigurna sam da će biti lijep, kao i sve čega se takneš. Imaš jako lijepu kolekciju ruža.Hug

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 12:04
Žao mi je da kad si bila kod mene da  nisam znala da ćeš raditi kamenjar. Znaš da kod mene ima hrpa kamenjarki , bila biš otišla doma sa punim najlonom Wink ali dobro....kad ti budem slala perunike ubaciti ću ponešto i za kamenjar Big smile.....
Šatirana ruža ti je pre,predivna ali tako i sve ostale  Clap
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 23:04
Draga Ljiljus , to ti znaci da moje cvijece prepozna tvoju ljubav prema njemu i samo ti onda te pozitivne vibre uzvraca natrag !  
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 22:56
Draga gute Fee, kod tebe osjećam neku posebnu toplinu, što znači da mi je baš ugodno i lijepo u tvom vrtu. Tongue
Lipik
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 22:45
Milica 7    draga moja , upravo ta ruza je bila jako slaba ali se je oporavila i sad se pokazuje u svoj svojoj ljepoti ! Dodji mi opet , uvijek te rado vidim kod sebe !

Glikica  ova kisica na koju se mnogi i ljute , nama je dobro dosla !  Sada ne moramo jedno vrijeme zalijevati ! Sigurno si vidjela kako kod nas izgleda zemlja kad je suha ! To ti je ilovaca !    
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 22:34
Sara draga , dugo nisi bila kod nas , vrijeme je da se opet malo vidimo ! Nadam se tome jako skoro ! 

Leona moja , to ti je godina proizvodnje , shalim se ! Moj suprug i ja smo ove godine 52 godine u braku i mozes si misliti ono sto jedan misli to drugi izgovori !  Posla imamo jos puno a sve drugo , kako dragi Bog da !     

Slavujcica draga , vidis kako ti je to kad ljudi skupa ostare i cijeli zivot odrade ! Nama ti nasa cvijetna gredica i mali vrtiok rade veliko zadovoljstvo ali sve ti se to dogadja u malo usporenom tempu !   

petit  drago mi je da te put naveo i u nas mali vrtek ;  mi ti , kako vidis ,  imamo veliko zadovoljstvo gledati posijano kako klija , ono sto je proklijalo kako raste , cvijeta a ponekad i plodove nosi ! Dodji nam opet !   
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 18:30
Bravo za sve postojeće i buduće biljčice ! Bravo za tebe i muža, budite vredni i uživajte !

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 09:39
Šatirana ruža je posebna....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
petit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje petit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 09:03
Ja sam danas otkrila još jedan biser  -  tvoj vrt, zapravo vaš vrt,  jer je uz puno ljepote, pažnje, strpljivosti prepun ljubavi i zajedništva.
Veselim se novostima iz ove oaze mira  i pratiti ću nastavak (shii take gljive, svaka čast!)smile211 
Želim ti i nadalje puno zadovoljstva i uživanja!!smile73
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 08:07
draga gute,
kroz tvoju priču sam vidjela koliko uživaš u svojim biljkama.
bravo za vas dvoje, bravo za unuku i njezine poklone.
želim i tebi i tvom suprugu još mnogo plodova vašeg truda, puno godina zajedničkog rada, puno snage i zdravlja a to će vam, sigurna sam, darovati zemlja i biljke u kojima uživate i o kojima se brinete!
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 05:58
Zaboravila da kazem za stolicu od unuke,jedva cekam da je sredis mislim da ce biti prelepa,jer bas je neobicna,i zuta lantana,bravo za muza,moja je propala ali sam sejala valjda bude jedna i zuta samo cekam cvetanje.Wink
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 05:55
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Draga Leona , najprije da ti se zahvalim za sve one prekrasne i prefine kavice koje nam neumorno serviras ! Drago mi je vidjeti te u mojem vrtu a jos draze bi mi bilo kad bi imale sansu na jednom od druzenja i osobno se upoznati !   smile79

Bas si me ganula,draga Gute,a ovo je znak da pratim tvoju temu,jer kad god udjem u tvoju bastu-vrt i nesto okopavam ja se setim kako si ti tvog muza uspela nagovoriti da i on udje,LOL mm ne zna ni sta ima tamoLOL,za druzenje ...pa ja sam uvek za,samo ako prilike dozvole,mnogi od vas su mi postali jako dragi sa nekima menjam i pp,tako da se jako lepo osecam medju vama i drago mi je da vam prija moja kavicasmile79,nove slike tvojih biljkica su prelepe.

Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 04:21
veselim se novom zagorskom kamenjaruWink
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 00:16
Neka one samo dozreliju ! Bit' ce i strudla i torte , ah , mozemo i liker praviti !    Klicken öffnet baum-0028.gif in neuem Fenster
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 23:52
Gute Fee, samo neka se sve primi i popuni gredicu. Ali nemoj zahvaljivati, nije to altruizam, to je zbog trešanja Wink
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 22:55
Draga Wanessa , drago mi je da ti se je kod nas dopalo ! M. i ja si dajemo truda i volimo cuti rijeci kao tvoje . Veselit' cemo se ako dodjes negdje opet !    
                                                                                         Klicken öffnet blume-0055.gif in neuem Fenster
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 22:39
Gute Fee,ruze su ti prekrasne,cokoladna albicija,bas bih volela da bude takva,a ne zelena...Oleanderi ce biti predivni kad procvetaju! Prijala mi je poseta tvome vrtu,zaista sam uzivala!Pozdravsmile71smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.