Pelargonije ili muškatle |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 94> |
Korisnik | |||
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne morate ih zalijevati... ali možete ih otuširati sa gnojivom... znaci prihrana preko lista, a ne u cvjetnjak :o)) |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
||
Hvala na odgovoru. Imam tekuće gnojivo s mikroelementima. Smije li i to za tuširanje ili predlažeš nešta drugo?
|
|||
Pozdrav iz Osijeka
|
|||
![]() |
|||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
||
ja sam moje na početku jedan put gnojila kan-om,dakle dušićnim gnojivom,a dalje s npk 20 20 20 i jedan put rastopljenim kokošjim izmetom.gnojim ih svake subote,mislim da im je kokošje najviše pasalo
|
|||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|||
![]() |
|||
Majdaaa ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 260 |
||
i ja imam taj problem da mi je zamlja prevlažna! Ajama, kako si smiješala kan....koji omjer?
|
|||
![]() |
|||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
||
|
|||
![]() |
|||
Lu Lei ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
||
Ajama, odlicne su ti....bravo :-))) a kako koristis taj kokosji izmet? I da, gdje si nabavola taj npk 20 20 20 ?
|
|||
![]() |
|||
||
nisam baš išla na neki omjer.u posudu od litre sam stavila dvije dobre šake kan-a,rastopila i onda to sve podijelila na tri kante vode,koliko mi treba da ih sve zalijem
|
|||
|
|||
![]() |
|||
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
||
oprezno sa kanom. Mnogi su tako ostali bez cvijeća-
|
|||
![]() |
|||
Lu Lei ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
||
I moje zalijeva kisa, danas posebno i bez prestanka, al se nadam da budu ok. Mislim si ako kisne i cvijece u vrtu i begonije u betonskim zardinjerama, pa valjda ce i pelargonije prezivjeti :-)
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
On ih spali iili ? |
|||
![]() |
|||
||
Aha, to je ono klasicno poljoprivredno gnojivo ? A njega topis u vodi pa zalijes otopinom? A izmet isto ostavis par dana da se otopi ili? Koliko njega stavis na npr 10 l vode ? |
|||
![]() |
|||
Majdaaa ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 260 |
||
da, znam da je kana jaka....baš zato i pitam.Imam i tog kokošjeg :D radim ga za vrt :) možda ipak bolje da s time zalijem...
|
|||
![]() |
|||
||
da ,da oprezno i samo jedan put,blago
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
da kokošje stavim više u kantu s poklopcem otopim ga i onda imam za duže vrijeme.polijevam i po vrtu i ostalo cvijeće
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala puuuno, vrijedi probati :-) pokusat cu njime zaliti par tegli pa da vidimo, al mislim da to definitivno ne moze skoditi, jer prirodnijeg nema :-)
|
|||
![]() |
|||
||
ja stavim onu jednu plasticnu lopaticu na jednu jupolovu kantu...i to treba odstajati jedno 24 sata i onda se time polijeva...tako mi je teta rekla :)
|
|||
![]() |
|||
||
Majdaaa koliko je velka lopatica? :-))) ja bih pokusala s tim jer mi je vrtno nesto slabije..
|
|||
![]() |
|||
||
Pa sada napamet ti kažem...jedno 20 cm je široka...uzela sam onu lopaticu sto kupiš s keficom malom, što se zakači za nju :D
|
|||
![]() |
|||
||
Aaaa ta lopatica :-)) ja pomislila na onu koju djeca koriste za igru...am sam smotana :-))) hajhahaa
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |