Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Balkonsko cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pelargonije ili muškatle
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pelargonije ili muškatle

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 94>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 16:51
Originalno poslano od člana Majdaaa Majdaaa napisao:

i ja imam taj problem da mi je zamlja prevlažna! Ajama, kako si smiješala kan....koji omjer? 

nisam baš išla na neki omjer.u posudu od litre sam stavila dvije dobre šake kan-a,rastopila i onda to sve podijelila na tri kante vode,koliko mi treba da ih sve zalijem
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 256
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 16:51
Ajama, odlicne su ti....bravo :-))) a kako koristis taj kokosji izmet? I da, gdje si nabavola taj npk 20 20 20 ?
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 16:49
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 260
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 16:47
i ja imam taj problem da mi je zamlja prevlažna! Ajama, kako si smiješala kan....koji omjer? 
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 16:32
ja sam moje na početku jedan put gnojila kan-om,dakle dušićnim gnojivom,a dalje s npk 20 20 20 i jedan put rastopljenim kokošjim izmetom.gnojim ih svake subote,mislim da im je kokošje najviše pasalo
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 16:18
Hvala na odgovoru. Imam tekuće gnojivo s mikroelementima. Smije li i to za tuširanje ili predlažeš nešta drugo?
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 16:12

Ne morate ih zalijevati... ali možete ih otuširati sa gnojivom... znaci prihrana preko lista, a ne u cvjetnjak :o))

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 16:03
Marine a kako da ih još i zaljevam s prihranim kad su već toliko natopljeni kišom? Nemam ih kud skloniti od kiše tako da moraju trpiti višak vode.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 14:19
predivni grmići!
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 13:58
Evo neke moje da se vidi razlika u zakidanju cvjetova

razlika je očita
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 13:27
bolje će rasti zato jer ne moraju više trošiti energije za cvijet. ali ako su rijetke i pocinju tjerati nove izboje, pinciraj glavne grane i daj im gnojiva da odmah krenu.
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 12:30
Nema mi druge :) već sam gledala da ih pinciram....ali vidim izboje za nove grančice....mislim da će prije potjerati sada kada sam pokidala pupove :) 
Na vrh
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 12:02

Majdaaa ukoliko su ti "rijetke" pelargonije i nemaju puno grana, pinciraj ih da dobijes masu... i onda kreni sa gnojidbom i to gnojivom bogatog dušikom. i da vidiš kako ce biti biljke lijepe i bogate

Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 11:00
nakon dogovora sa samom sobom....odlučila sam otkinuti sve cvjetove....vrijeme će još tjedan dana biti šugavo i kišno...unijet ću muškatle jer će se razboliti od tolike vode....i pokidat ću im procvale cvjetove i možda ostaviti neki pup...treba još lista da se spuste grane i ne strše toliko :)
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 09:55
krasne su vam,zdrave i napredne.ljutka baš su bujne. kad bi ti mogle prezimiti na godinu bi dale sve od sebe
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 256
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 23:29
Majda, pa tek je krenulo lijepo vrijeme, sigurno ce biti divne ako nas godina sve skupa posluzi:-)
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 22:45
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

prihranila sam ih baš s prihranom za cvijet....valjda će biti bolje :)

Nemoj zuriti za cvjetićima, ja svoje još zakidam i stvaram lisnu masu, jednu sam žaldirenju pustila da cvjeta i ona je dosta slabija od ostalih Wink

Trebala sam se strpiti još....kidala sam jedno vrijeme sve....sad sam pokidala ove neke jadne pupove koji su krenuli...od 2 ili 3 cvjetića...da imam više lišća već bi mi možda malo pale....za sada strše u zraku jako :D
Na vrh
ljutka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 31
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljutka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 22:02
evo mojih , ove godine su mi najljepše ....

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 21:36

Nemoj zuriti za cvjetićima, ja svoje još zakidam i stvaram lisnu masu, jednu sam žaldirenju pustila da cvjeta i ona je dosta slabija od ostalih Wink
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 19:05
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,813 sekundi.