Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 94> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uživala sam gledajući tvoje lijepe ruže
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Lijepa moja Korijencica , vec su me Anabistrica i Carol spotale da se ne trebam osjecati kao "fektarosica" (moje rijeci) kad mi nesto sto se meni svidja hoce dati !
A ja ti uvijek mislim , samo da ne ostavim los dojam ! ![]() Tikvic , draga , pa i ti si mi poslala sjemena , sjecas se ? Sve sto se s blagoslovom pokloni urodi uspjehom ! ![]() Mari , ulozili smo ti M. i ja puno truda i kao sto sam gore vec napisala , sve ti to kod nas ide malo polaganije ali ide ! ![]() Hvala da ste mi bile u posjeti i dodjite mi opet !
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo je kod vas, ima svega po malo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Gute uživala sam u šetnji tvojim preljepim vrtom.Jedva čekam slike kamenjara, sigurna sam da će biti lijep, kao i sve čega se takneš. Imaš jako lijepu kolekciju ruža.
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Žao mi je da kad si bila kod mene da nisam znala da ćeš raditi kamenjar. Znaš da kod mene ima hrpa kamenjarki , bila biš otišla doma sa punim najlonom
![]() ![]() Šatirana ruža ti je pre,predivna ali tako i sve ostale ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Ljiljus , to ti znaci da moje cvijece prepozna tvoju ljubav prema njemu i samo ti onda te pozitivne vibre uzvraca natrag !
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Draga gute Fee, kod tebe osjećam neku posebnu toplinu, što znači da mi je baš ugodno i lijepo u tvom vrtu.
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Milica 7 draga moja , upravo ta ruza je bila jako slaba ali se je oporavila i sad se pokazuje u svoj svojoj ljepoti ! Dodji mi opet , uvijek te rado vidim kod sebe !
![]() Glikica ova kisica na koju se mnogi i ljute , nama je dobro dosla ! Sada ne moramo jedno vrijeme zalijevati ! Sigurno si vidjela kako kod nas izgleda zemlja kad je suha ! To ti je ilovaca ! ![]() |
|
![]() |
|
Sara draga , dugo nisi bila kod nas , vrijeme je da se opet malo vidimo ! Nadam se tome jako skoro !
![]() Leona moja , to ti je godina proizvodnje , shalim se ! Moj suprug i ja smo ove godine 52 godine u braku i mozes si misliti ono sto jedan misli to drugi izgovori ! Posla imamo jos puno a sve drugo , kako dragi Bog da ! ![]() Slavujcica draga , vidis kako ti je to kad ljudi skupa ostare i cijeli zivot odrade ! Nama ti nasa cvijetna gredica i mali vrtiok rade veliko zadovoljstvo ali sve ti se to dogadja u malo usporenom tempu ! ![]() petit drago mi je da te put naveo i u nas mali vrtek ; mi ti , kako vidis , imamo veliko zadovoljstvo gledati posijano kako klija , ono sto je proklijalo kako raste , cvijeta a ponekad i plodove nosi ! Dodji nam opet ! ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Bravo za sve postojeće i buduće biljčice ! Bravo za tebe i muža, budite vredni i uživajte !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Šatirana ruža je posebna....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Ja sam danas otkrila još jedan biser - tvoj vrt, zapravo vaš vrt, jer je uz puno ljepote, pažnje, strpljivosti prepun ljubavi i zajedništva.
Veselim se novostima iz ove oaze mira i pratiti ću nastavak (shii take gljive, svaka čast!) ![]() Želim ti i nadalje puno zadovoljstva i uživanja!!
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
draga gute,
kroz tvoju priču sam vidjela koliko uživaš u svojim biljkama. bravo za vas dvoje, bravo za unuku i njezine poklone. želim i tebi i tvom suprugu još mnogo plodova vašeg truda, puno godina zajedničkog rada, puno snage i zdravlja a to će vam, sigurna sam, darovati zemlja i biljke u kojima uživate i o kojima se brinete! ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Zaboravila da kazem za stolicu od unuke,jedva cekam da je sredis mislim da ce biti prelepa,jer bas je neobicna,i zuta lantana,bravo za muza,moja je propala ali sam sejala valjda bude jedna i zuta samo cekam cvetanje.
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Bas si me ganula,draga Gute,a ovo je znak da pratim tvoju temu,jer kad god udjem u tvoju bastu-vrt i nesto okopavam ja se setim kako si ti tvog muza uspela nagovoriti da i on udje, ![]() ![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
veselim se novom zagorskom kamenjaru
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Neka one samo dozreliju ! Bit' ce i strudla i torte , ah , mozemo i liker praviti !
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Gute Fee, samo neka se sve primi i popuni gredicu. Ali nemoj zahvaljivati, nije to altruizam, to je zbog trešanja
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Draga Wanessa , drago mi je da ti se je kod nas dopalo ! M. i ja si dajemo truda i volimo cuti rijeci kao tvoje . Veselit' cemo se ako dodjes negdje opet !
![]() |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Gute Fee,ruze su ti prekrasne,cokoladna albicija,bas bih volela da bude takva,a ne zelena...Oleanderi ce biti predivni kad procvetaju! Prijala mi je poseta tvome vrtu,zaista sam uzivala!Pozdrav
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |