kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 47> |
Korisnik | |
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uh, Kamelia,na muci sam gledajuci tvoj vrt i cvece,sve je prelepo, ne znam sta prvo da pohvalim, da li egzoticne biljke ili vrtne...imas prelepe klematise,perunike,irise... ali onaj zvezdani jasmin mi je izmamio uzdah...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Kamelija, perunike su stvarno predivne, pakujci, osobito onaj žuti, rijetko se sreće u vrtovima, jednom riječi puno si ložila truda i sve ti je lijepo.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
milice,hvala ti ![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
tikvić,hvala ti na komplimentu ![]() |
|
![]() |
|
Drago mi je da su ti se primile anemone ![]() |
|
![]() |
|
Jaco,hvala ![]() |
|
![]() |
|
11111,Klara je došla i očekujemo mlade ![]() |
|
![]() |
|
Draga Leona,drago mi je da ti se sviđa moj vrt.Što se tiče stablašice baš i neznam na koju misliš ![]() |
|
![]() |
|
Wanessa,hvala ti na tako lijepim riječima ![]() ![]() |
|
![]() |
|
toni,hvala ti ![]() |
|
![]() |
|
Smail,pakujci su svake godine sve veći.Nadam se ću uspijeti uloviti sjeme,ako ih ne uništi ova dosadna kiša. |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
prekrasan izbor perunika,pakujaca, delfijuma ,digitalisa i još puno toga
![]() |
|
![]() |
|
blue sky,hvala ti ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Dugo nisam bila kod tebe u vrtu. Ustvari nisam uopće gledala vrtove, jer ne stižem...Puno sam si zaduženja zadala i naravno da ne mogu sve stići..Osim toga bila sam na nekoliko prekrasnih izleta gdje smo uživale u cvijeću i kaktusima...Naime skupile smo se nas 5 cvijetnih prijateljica i obišle smo Arboretum kraj Ljubljane, Botanički vrt u Zagrebu, Vrt kaktusa u Kopru i Vrt božura , perunika i hemerokalisa u Kopru i Rasadnik u Buzetu...Bilo nam je prekrasno, a naravno da smo se i ponovile sa nekoliko biljčica...
Kod tebe u vrtu ima puno ljepote...Perunike, pakujci, božuri, dalije, amarilisi, ruže, prava raskoš...Vidim da imaš papigu i leptirića, prekrasne biljke. Ja sam ih imala ali su mi otišle, a ne vidim ih nigdje za kupiti. Gdje si ih ti kupila? Tvoje biljke kod mene u odličnom su stanju. Najljepša je i cvjeta ona roza glicinija, odnosno zove se akacija hispida. Prekrasna je i malo vrtova ima tako lijepu biljku. Hvala ti na njoj...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Ja sad ne umem od čuda i lepote ništa ponoviti šta sam videla...sve je predivno,poooooosebno pakujci,posebno pakujci,poseeeeeeeebno pakujciiiiiiiii
![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Setala i gledala , gledala i setala i nikad dosta ! Koje su to ljepote !
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne,ruže,katruže,heuchere,ma sve ti je prekrasno
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
acer69 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Prelijepe ruže imaš.Ipak, meni su Heuchere zapele za oko, a i papagajka.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |