Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Trajnice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anđeoske trublje - brugmansije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anđeoske trublje - brugmansije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 80>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 11:04
Thumbs Up tako su lijepe Bebolina.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 22:37

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 23:48
Blago tebi, kod mene tek počinju listati
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 22:54
-

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 22:29
Bebolina na brini, oporavit će se one brzo.
Prva slika je fantastična.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 21:26
Bebolina, vidim da su se oporavile i da su sada prave ljepotice.Ova šarenolisna je posebna
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 19:00
Vidim da samo što se nisu otvorili cvjetovi....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 17:55
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 17:55
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 17:54
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 17:54
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 17:53
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 22:11
Originalno poslano od člana kamelia kamelia napisao:

Baš mi je žao bebolina,kod mene je isto tuča padala,a i jaki vjetrovi pušu.Vrijeme je grozno.
Katastrofa od vremena. Ja sam sve egzote morala pospremiti unutra, a i centralno grijanje radi. Tako će nam biti barem još tjedan danaConfused
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 22:01
Baš mi je žao bebolina,kod mene je isto tuča padala,a i jaki vjetrovi pušu.Vrijeme je grozno.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 21:56
Ovako izgleda lišće mojih damica nakon tuče..

Ova i još njih nekoliko bile su u zaklonu, puno su bolje prošle...

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 23:17
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Bebi na zadnoj sličici se vidi napuklina od tuče ali to je zanemarivo, moglo je biti puno gore da su ostale na mjestu gdje su bile jučer, pogledala sam norvešku prognozu koja moram reći za mene  je najpouzdanija i predviđali su nevrjeme pa sam ih sklonila
Da sam bila danas doma kad se nevrijeme spremalo, pospremila bi ja biljke na sigurno, samo što sam ja jutros bila kilometrima daleko od kuće i eto što se dogodilo. Tuča je bila nošena olujnim vjetrom i pokosila sve pred sobom, a najgore je u dvorištu prošao kiwi kojemu je pola grana polomljeno.
Sva sreća da sam sinoć na sigurno pospremila sve svoje egzote zbog pada temperature, da nisam..bilo bi jooj
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 22:04
Bebi na zadnoj sličici se vidi napuklina od tuče ali to je zanemarivo, moglo je biti puno gore da su ostale na mjestu gdje su bile jučer, pogledala sam norvešku prognozu koja moram reći za mene  je najpouzdanija i predviđali su nevrjeme pa sam ih sklonila
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 21:33
@aralija, drago mi je da je tuča zaobišla tvoje ljepoticesmile57
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 21:31
Originalno poslano od člana makk makk napisao:

Bebolina baš mi je žao, bile su pred cvjetanje
Tako su meni prošle godine nastradale (na blogu ima post o tome), ali su se na vrijeme oporavile.
Čitala sam o tome na tvom blogu, ono je bilo strašno za vidjetiOuch pa opet je na kraju dobro ispalo.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 21:27
Originalno poslano od člana lela.h lela.h napisao:

Jojj bebolina, cujem da je bilo i leda.... nadam se da ce ti se sve opopraviti
Bilo je leda koliko god hoćeš, sve je potuklo....
Brugmansijama je stradalo lišće i poneki pup, no bitno da su grane ostale neoštećene.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 80>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.