Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kamelia - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kamelia - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 47>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 11:50
Kamelia krasno vam je druženje bilo, bravo da su se i muževi navukli na cvijeće.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 15:52
e pa onda ti i Jaca morate doći i k meni da tu zarazu bacite i na mog mm. LOL.
A što se tiče ponude cvijeća, čini mi se da je stalno jedno te isto svugdje, vidjet ćemo što će nam na flori ponuditi.
belica,zagreb
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 21:23
Originalno poslano od člana FLORAMYE FLORAMYE napisao:

Super noviteti!

smile202

FLORAMYE -
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 21:25
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Kamelia krasno vam je druženje bilo, bravo da su se i muževi navukli na cvijeće.

Smail bilo je prekrasno druženje,a muževi baš i nemaju nekog izbora pored nas
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 21:27
Originalno poslano od člana belica belica napisao:

A što se tiče ponude cvijeća, čini mi se da je stalno jedno te isto svugdje, vidjet ćemo što će nam na flori ponuditi.

belice,ako treba ja i Jaca dolazimo
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 21:56
Originalno poslano od člana kamelia kamelia napisao:

belice,ako treba ja i Jaca dolazimo

Kamelia dali uzimamo traktorsku prikolicu ,da nebi Belica pala u nesvjestsmile195
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 22:37

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 22:42
Draga Kamelija ovaj mi je cvijetić prekrasan, valda zato što je plav, obožavam sve plavo cvijeće ali nemam ga baš nešto u svom vrtu, kada prolazim drugim vrtovima, prvo mi oko zapne za nečim plavim.

Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2013 u 07:28

.
i na mog ... moj je sada u fazi tolerancije.sve prešućuje.samo neznam koja je iduća faza.možda bi mi tu vi mogle pomoći LOLLOLLOLLOL
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2013 u 07:36
Baš si se lijepo ponovila,a najljepši mi je šareni hibiskus.Meni je ponuda u Ludbregu uvijek jako dobra.Bravo za Jacu i njenog muža,baš lijepo.
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 21:11
Smail,ajama,Camellia - hvala vam drage moje na posjeti i na lijepim riječima
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 21:48

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 22:06
Perunike, pakujci, božur...sve je prekrasno!

smile55
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 22:09
Hvala ti FLORAMYE -
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 22:24
Prelijepo cvijeće, posebno perunike.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 09:01
Drago mi je da ima još forumaša koji su veliki ljubitelji perunika. Kolekcija ti je za 10, pakujci i kokotići takođe.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 09:12
ma sve je prekrasno, koje ti je ono bijelo procvjetano drvce? ( anemone su mi se lijepo primile) smile78
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2013 u 23:36
Predivni su ti pakujci i perunikeClap
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 07:58
.smile55predivno...a jel došla Klara???
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 07:59
Uvek se prijatno iznenadim setnjom kod tebe,AmarilisiClapPakujci,kakve boje, ruze,vrbaTonguema sta nabrajam...pa koja ti je ono stablasica,jel cuvarkuca neka ,meni lici ali neverovatno.....bravo za svesmile79

PS.moja ceznja za visegodisnjim Delfinijumom,vidim kod tebe ga ima,a ja necu da kupim zato sto sa cenom preteruju,bas sam tvrdoglavaLOL
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 47>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.