dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 194195196197198 222> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(Anastazija,jel se sjećaš one hoste koja je imala korjenčić od 2 mm,živa je i lijepo raste ![]() Baš mi je drago da je živa, bilo mi ju je jako žao jer ih obožavam. Sretna je jer je došla u dobre ruke ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Malo prekasno sam ovo vidjela, ali drago mi je zbog vas koje ste popile kavicu! |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Mali kaktusek našla sam jednu krasnu pjesmicu , baš me odmah na tvoje kaktuseke asocirala -
Cvijet jednog kaktusa
Ostao sam bez riječi. Nisam se mogao dovoljno nagledati raskoši cvata, cvata jednog kaktusa.
Cijelu jednu godinu stajao je tu bodljikav, naoko bez svrhe, šiljast, mrzovoljast, nedodirljiv. Nisam se već osvrtao na njega – pa bio je to običan kaktus. Dok odjednom, u svibnju, iz njegova bodljikavog čvora nije progledao nježni cvijet. Dugo sam stajao pred njim, blažen i pun divljenja. Bilo je kao da se odjednom pokazuje cijelo njegovo srce, puno boja i finih listića. Cvao je još nekoliko dana. Divno. Od koga i za koga ova pažnja? (Phil BOSMANS) |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Izložba kaktusa ti je toliko lijepa i velika da sam ostala bez teksta.Vrtno cvijeće ti je super,meni ne smetaju što su se pakujci rasijali,isto je i kod mene.Kad imam vremena malo ih počupam,ali ih uvijek ostane dovoljno
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kamenjar,ni meni se nisu pakujci rasijali prvih godina,a sad nema mjesta gdje ih nema.Moram ih ozbiljno počupati.
![]() Leona,jučer sam si kupila još jednu hostu,prelijepe su mi. ![]() Belica,samo ti uživaj ![]() Anastazija ![]() Katruža,a mogla bi nam se koji put pridružiti ![]() Anaida,hvala ti za pjesmicu,lijepa je,gdje ih samo nađeš. ![]() Camelia ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Moj izbor je opet onaj sjenoviti dio vrta, krasno izgleda ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
dva puta sam se vraćala na hoste, predivne su ti. one su i u mene trenutno favorit!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Mali kaktus,kod tebe ima svega u izobilju,hoste, pakujci, bozuri , svuda sarenilo i divota...ali kad sam videla koliko kasktusa imas ,
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sunčane cvjetne slikice su krasne!! Jako me raduje da nas je vrijeme i jučer tako lijepo poslužilo!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
favorit mi je rododendron baš je krasne boje, graničica ti cvjeta moja od tebe je puna pupova
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga moja kod tebe je sve prekrasno...Ove kiše dobro čine biljkama..Kaktusi kao u vrtu kaktusa, predivno cvjetaju. Moji još štrajkaju. Ružice lijepe kao i uvijek a hoste sve bujnije....Lupinus biljka koja mene neće, kod tebe je super..Sve mi je lakše posložiti jer sam bila kod tebe u dvorištu i pogledala svu tvoju raskošnu ljepota...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Hostinjak prekrasno bujan, vidjela jućer uživo !!
![]() A da vidite kaktuse uživo, sve koje imalo volite bodljiće ili se samo divite prekrasnim cvjetićima, imale bi se čemu diviti satima ! Ja sljedeći put sjedam pred njih i gledam, gledam dok me netko ne odvuće od njih !! Pup do pupa, tako da će nas mali kaktus, cijelo ljeto obasipati sličicama koje će nas mamiti na uzdahe !! Kad bolje razmislim, i ružičnjak je vrijedan divljenja isto koliko i kaktus gredica ! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
kod mene ista situacija
![]() ![]() ![]() Nemogu joj se načudit kako je lijepa na slici a u živo još ljepša ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ruže, kaktusi, e to je tvoja specjalnost sve je predivno, ali bijela hosta me oduševila jer je ne mogu nigdje naći već godinama, a vidim i lupinus u prekrasnom cvatu sad bi mogla nabrajati ali neću već samo jedno veliko
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Prošvljala malo da vidim novosti u tvom vrtu.... ruže su ti, kao i uvijek, više nego krasne! (šta ću, kad ih vooolim!)
Ali, ovog puta mi oči ukrala bijela hosta. Majko draga, kako je divna!
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Anastazija,ove godine je je sjenoviti dio najljepši
![]() Fiki,malo se strpi,kaktusi tek počinju svoju cvatnju ![]() Antonija ![]() Wanessa,kaktuse posebno volim ![]() Anaida,uživala sam u tvom vrtu ![]() Nona,rododendronu je trebalo tri godine da se oporavi od kosilice ![]() Jagoda,jako mi je drago šti si bila kod mene uživo ![]() Free,slikice haucerinjaka stižu,a sljedeći put piješ kavu pokraj kaktusa,ali moraš doći u podne kad su otvoreni ![]() Korijenko,jel ti to voliš žutu boju? ![]() Aralija, ![]() Dadinica ![]() |
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Egzote su prelepe,pakujci praznik za oci,ruzeeeee...ja volim zute imam nekoliko u po nijansu razlicitih,vidim da i kod tebe ima zuta,i kaktusi su ti za pohvalu...
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 194195196197198 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |