Potunia - petunia spp |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Korisnik | |
Lu Lei ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Majdaaa ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 260 |
pa, možda...imam svjetlo ljubičastu...ta je bila sitna, ali baš je lijepo napredovala....ali ove imaju cvijeta, ali listova jednako koliko je bilo i prije 3 tjedna....
|
|
![]() |
|
zvončica3 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 99 |
Moje potunije su posađene 30.04. i za sada super napreduju. Uvijek miješam kupovnu zemlju sa šumskom jer se kupovna zemlja prebrzo isušuje. Možda ne napreduju sve potunije isto. To sam primijetila kod surfinija, nisu sve iste i ne razrastu se isto, u istim uvjetima. |
|
Mudar čovjek s jednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Konfucije |
|
![]() |
|
zvončica3 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 99 |
Ne, nisu u visećoj košari...to je jedna veća okrugla tegla koja se nalazi na jednom panju oko kojeg posadim bijele alyssume, kad se sve razraste super izgleda... ![]() |
|
Konfucije |
|
![]() |
|
Majdaaa ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 260 |
ima pupoljaka...ima cvijeta, ali zelenilo je isto! Prihranjujem ih kao i surfinije i ostale potunije....zasađene su u identinu zemlju....kupila sam ih od iste osobe...baš mi nije jasno zašto ne napreduju....
Na manjoj sam sada pokidala cvjetove u nadi da će zelenilo krenuti...
|
|
![]() |
|
Lu Lei ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
Pa jel ima pupoljaka, prihranjivas ih?
|
|
![]() |
|
Posadila sam ljubičaste potunije prije par tjedana...i otkako sam ih posadila...nisu uopće napredovale! Sve ostalo fino raste, ali ovo kao da stoji!
|
|
![]() |
|
Zna li možda netko odgovor na moje pitanje, zašto se pupoljci suše?
![]() |
|
![]() |
|
Zvončice,prekrasne su ti
![]() |
|
![]() |
|
jedna kombinacija bijelo-žutih sa surfinijama
![]() |
|
Konfucije |
|
![]() |
|
Evo ih...
|
|
Konfucije |
|
![]() |
|
Hej zvoncice, ajde nam ih pokazi :-)
|
|
![]() |
|
Pozdrav svima! I ja sam se ove godine navukla na potunije i srećom sam uspjela nabasati na narančaste...predivne su...htjela sam ih još kupiti ovih dana ali ih više nema ni za lijek..
![]() |
|
![]() |
|
Silvy
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
bebolina, Mira K., Majdaaa, natalija, Voki, bugic, Lu Lei, prekrasne su vam.
![]() Samo ste me namamili na te ljepotice. |
|
![]() |
|
ove godine sam probno zasadila petunije i neke su prekrasne ( a ima tek 15 dana da su zasađene ) dok sam na nekima primjetila da im pupoljci umiru, tj.suše se i prije nego procvatu,pa me zanima zašto?? a ove ljepše sam i poslikala
![]() http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/petunija_/58590.aspx -
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/petunije/58589.aspx -
|
|
![]() |
|
One se ponasaju kao i surfinije, mislim sto se "njege" i uzgoja tice? Sa surfinijama imam dobra iskustva, sl ove su me bas privikle ljepotom boja
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
One podnose cijelodnevno sunce uz uvijet redovitog zaljevanja i prehranu , a to znači da kad se žaldinjere ohlade (znači kasno u noć ili najbolje rano ujuro) zaljevanje . Ja kad prehranjujem zalijem uvečer a prehranim ujutro prije posla znači kad je sunce još na obzoru, nikad ne prehranjivat za vrućeg i sunčanog dana
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Pozdrav svima.Nova sam na ovom forumu i sve ovo kaj sam dosad pročitala, vidjela, pogledala je super..ima jako puno korisnih savjeta...ukratko super ste... Hvala vam unaprijed na savjetima
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |