Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - wiz povrtnjak u malom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

wiz povrtnjak u malom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5556575859 68>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 12:09
Ma kakvi ne ljutim se,ali kad pogledam kod drugih dobro je i ovo.U pravu si sve kasni od hladnoce moglo bi bit dosta bolje bilje.
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Pustilka ne valja ti pregusto saditi paradajze, od toga ne budeš ništa imala....Confused Ako mene pitaš Pustili kod tebe je isto nekako polovično, nešto ti je dobro, nešto i nije, Molim te bez ljutnje, ali ovo ti iskreno tipkam....Embarrassed
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 12:12
Ja imam tri vrste kako sadim paradajze,ove godine sam dva pa odmaknem i tako sve u redovima,nekad ovako kao viz radim pa mogu hodati izmedju redova,nekad samo okolo vrta u jednom redu.ove sto sma pregusto sijala su daleko od ostalih pa ako se razbole pocupam ih.posto ja trgam zaperke nece to biti pregusto jos povezem uz kolac.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 12:14
..mislim da dobronamjerni savjet ili neka opaska nebi trebale značiti uvredi..pustili je po tom pitanju fleksibilna, upija savjete od svih nas,..bar po mom mišljenu..i ja volim čuti iskren savjet.

Click for a larger view e o0ve su zalegle ko tava kad sam ih presadila sad su ovakove, ove su sa balkona još nepresađene.
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 12:16
Pustili...ja imam mijesta između redova toliko da mogu plesati sa kantama, nije usko, vidjeti češ kad poslikam kako to izgleda..prije sam se zeznula pa svaki ulazak u gredicu mi je značio jedan polomljen dajzek..sad to ne radim više..
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 12:19
Da ne smatram tudje misljenje uvredom,pogotovo ako znam od koga dolazi,od vas sam naucila svasta,koliko sam godina gubila paradajze od plemenjace dzaba bilo pskati i fungicidima kad ne znas kako se tacno to radi i kada.sada sam samo na zastiti sa biljem kopriva,preslica,gavez,mlijekom prscem ponekad,vodom od ljusaka jaja,te jos planiram sa cesnjakom i crvenim lukom neku kasu napraviit,ali ne znam gdje je taj recept,Viz ako znas molim te napisi mi.Sto se tice tvojih dajzeka da su polegli pri sadnji,mozda je bilo sunca jakog,ali one se preko noci u hladu podignu oporave i tako dok ne ocvrsnu.
Originalno poslano od člana wizardica wizardica napisao:

..mislim da dobronamjerni savjet ili neka opaska nebi trebale značiti uvredi..pustili je po tom pitanju fleksibilna, upija savjete od svih nas,..bar po mom mišljenu..i ja volim čuti iskren savjet.

Click for a larger view e o0ve su zalegle ko tava kad sam ih presadila sad su ovakove, ove su sa balkona još nepresađene.

Seneka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 12:23
I ja sam tako radila put napravim izmedju redova,sad imam manje zemlje pa sam drugi nacin sadnje uzela da vise stane.
Originalno poslano od člana wizardica wizardica napisao:

Pustili...ja imam mijesta između redova toliko da mogu plesati sa kantama, nije usko, vidjeti češ kad poslikam kako to izgleda..prije sam se zeznula pa svaki ulazak u gredicu mi je značio jedan polomljen dajzek..sad to ne radim više..

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 12:25
..ma znam ja to za tebe, monstera dobronamjerno nešto piše..al mislim na neke druge..no to sad nije bitno..svi smo mi željni znanja i upijamo sve ko suhe spužve....sad vas napuštam, moje umorne kosti moraju završiti ručak.ovako če to izgledati u kuhinji
pustili..poslati ću ti recept kad stignem...pusa svima papapaaaa
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 09:15
 Wiz,  gdje si?UnhappyQuestionHeart
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 23:52
..tu sam...a di si tiWink
gle ko te pozdravlja

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 01:02
Jooj što smo lijepi ! ClapClapEmbarrassedsmile78smile84 Prava damica....EmbarrassedHeart
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 01:09
..moja vjerna prijateljica, čuvarica i psiho terapeut..pogleč te okice..cmokim je u okeco.Big smile
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2013 u 19:04
...evo malo novih sličica iz vrteka..pa obečala sam..
Mm mi je napravio novu konstrukciju za rajčice, sad mi nisu potrebi silni kolci..ovako rade moji američki forumski prijatelji...sviđa mi se zbog praktičnosti.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2013 u 19:33

...ovdije se treba staviti špaga, nadam se da ću uspijeti za vikend sve napraviti jer imam još puuno posla..

Znači...stabljika rajčice kako raste stavlja se po katovima između špage, ona je drži s jedne i druge strane...nema vezanja.

...ništa nemože ići bez moje ljubimice..
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2013 u 19:43
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2013 u 20:46
Sve ti je ovakvo smile57 mogu misliti kako sve stignete ipak je to velika basta i vocnjak.

Seneka
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2013 u 22:07
Draga Wiz bravo za tebe i tvog vrijednog muža, stvarno je ideja super, inače čitala sam na prof. forumu za uzgoj paradajza da on ne treba plodored i da se svake godine može saditi na istom mjestu, čak da je poželjno da se sadi uvijek na isto mjesto, pa konstrukciju na jesen ne moraš seliti, već ti može ostati za iduću godinu. Sav vrt ti je super, koliko samo crvenog luka imaš.smile227izgubila sam smajlić BRAVO pa ti evo WOW.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
andrijana View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrijana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2013 u 13:50
ljepi pozdrav dali mi možete objasniti kako da napravim labuda od gume   hvala puno 
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 23:26
Već me dugo nije bilo u tvom povrtnjaku, a ti vrijedna ko crvek, valjda zato jer imaš nadzornicu LOL. Bit će povrća, a i voća, sve je lijepo i bujno. Baš me zanima jel buju se dobrim pokazali novi držači za paradajze, dobro izgledaju.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 21:10
Baš kako je i Ana napisala,sve je lijepo i bujno,a konstrukcija za paradajzeke  savršena smile57.
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2013 u 22:00
Baš su zgodni novi držači za paradajze. Izgledaju funkcionalno ali ipak ću pričekati jesen da vidim kakvi su se na kraju pokazali. Ja svoje klasično vežem uz štap i to je obaveza kada počnu brže rasti ili dobivati plodove. Bojim se da ih ne privežem prečvrsto a ako su labavi, opet nije dobro. Izgleda da tu treba iskustva...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5556575859 68>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.