wiz povrtnjak u malom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 68> |
Korisnik | |
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma kakvi ne ljutim se,ali kad pogledam kod drugih dobro je i ovo.U pravu si sve kasni od hladnoce moglo bi bit dosta bolje bilje.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Ja imam tri vrste kako sadim paradajze,ove godine sam dva pa odmaknem i tako sve u redovima,nekad ovako kao viz radim pa mogu hodati izmedju redova,nekad samo okolo vrta u jednom redu.ove sto sma pregusto sijala su daleko od ostalih pa ako se razbole pocupam ih.posto ja trgam zaperke nece to biti pregusto jos povezem uz kolac.
|
|
Seneka |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
..mislim da dobronamjerni savjet ili neka opaska nebi trebale značiti uvredi..pustili je po tom pitanju fleksibilna, upija savjete od svih nas,..bar po mom mišljenu..i ja volim čuti iskren savjet.
![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Pustili...ja imam mijesta između redova toliko da mogu plesati sa kantama, nije usko, vidjeti češ kad poslikam kako to izgleda..prije sam se zeznula pa svaki ulazak u gredicu mi je značio jedan polomljen dajzek..sad to ne radim više..
|
|
|
|
![]() |
|
Da ne smatram tudje misljenje uvredom,pogotovo ako znam od koga dolazi,od vas sam naucila svasta,koliko sam godina gubila paradajze od plemenjace dzaba bilo pskati i fungicidima kad ne znas kako se tacno to radi i kada.sada sam samo na zastiti sa biljem kopriva,preslica,gavez,mlijekom prscem ponekad,vodom od ljusaka jaja,te jos planiram sa cesnjakom i crvenim lukom neku kasu napraviit,ali ne znam gdje je taj recept,Viz ako znas molim te napisi mi.Sto se tice tvojih dajzeka da su polegli pri sadnji,mozda je bilo sunca jakog,ali one se preko noci u hladu podignu oporave i tako dok ne ocvrsnu.
|
|
Seneka |
|
![]() |
|
I ja sam tako radila put napravim izmedju redova,sad imam manje zemlje pa sam drugi nacin sadnje uzela da vise stane.
|
|
Seneka |
|
![]() |
|
..ma znam ja to za tebe, monstera dobronamjerno nešto piše..al mislim na neke druge..no to sad nije bitno..svi smo mi željni znanja i upijamo sve ko suhe spužve....sad vas napuštam, moje umorne kosti moraju završiti ručak.ovako če to izgledati u kuhinji
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Wiz, gdje si?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
..tu sam...a di si ti
![]() gle ko te pozdravlja
![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Jooj što smo lijepi !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
..moja vjerna prijateljica, čuvarica i psiho terapeut..pogleč te okice..cmokim je u okeco.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...evo malo novih sličica iz vrteka..pa obečala sam..
Mm mi je napravio novu konstrukciju za rajčice, sad mi nisu potrebi silni kolci..ovako rade moji američki forumski prijatelji...sviđa mi se zbog praktičnosti.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ...ovdije se treba staviti špaga, nadam se da ću uspijeti za vikend sve napraviti jer imam još puuno posla..
![]() Znači...stabljika rajčice kako raste stavlja se po katovima između špage, ona je drži s jedne i druge strane...nema vezanja.
![]() ![]() ![]() ![]() ...ništa nemože ići bez moje ljubimice..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Sve ti je ovakvo
![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Wiz bravo za tebe i tvog vrijednog muža, stvarno je ideja super, inače čitala sam na prof. forumu za uzgoj paradajza da on ne treba plodored i da se svake godine može saditi na istom mjestu, čak da je poželjno da se sadi uvijek na isto mjesto, pa konstrukciju na jesen ne moraš seliti, već ti može ostati za iduću godinu. Sav vrt ti je super, koliko samo crvenog luka imaš.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
andrijana ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 08 Lipanj 2013 Status: Offline Bodovi: 2 |
ljepi pozdrav dali mi možete objasniti kako da napravim labuda od gume hvala puno
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Već me dugo nije bilo u tvom povrtnjaku, a ti vrijedna ko crvek, valjda zato jer imaš nadzornicu
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Baš kako je i Ana napisala,sve je lijepo i bujno,a konstrukcija za paradajzeke savršena
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Baš su zgodni novi držači za paradajze. Izgledaju funkcionalno ali ipak ću pričekati jesen da vidim kakvi su se na kraju pokazali. Ja svoje klasično vežem uz štap i to je obaveza kada počnu brže rasti ili dobivati plodove. Bojim se da ih ne privežem prečvrsto a ako su labavi, opet nije dobro. Izgleda da tu treba iskustva...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 68> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |