Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 94>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 23:41
Imati ces priliku i to ne jednom !     Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 23:37
Ooo, rado bi to ocjenila ! smile79
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 23:37
Dvije od ukupno tri perunike koje posjedujem ! Plave su netragom nestale  (Confused)   , kupiti cu nove !

Zutu lantanu mi je kupio M. i jako me razveselio :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 23:30
Aralija  &  Smail  &  Anabistrica  &  Carol

drago mi je da ste malo dosetale k meni i da vam se dopada ! Strudla bude dosta , nebi se sad bas rada hvalila ali mislim da sam majstorica u tom a na vama je da kusate i date ocjenu !

smile79
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 23:20
Lijepi pupoljcic ruzice, ljiljan samo da ne procvjeta, krasna slika zagorskog neba, i tocno "Lepe ti je Zagorje zelene".
Tresanja valjda bude za jedan strudl Wink
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 23:18
Bijele dalije su ponosne :

i roza ne zaostaju :

i ovaj ljiljan se zeli pokazati :

Oleanderi se takodjer pripremaju ; svi su rozi , zuti na zalost nisam uspjela za sad nabaviti , u MBM-u ga nemaju !

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 23:17
Ako kaj ostane, dojdem na štrudl
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 23:16
U vrtu ti se već lijepo šareni, a slika osunčane čuvarkuće mi se jako sviđa. I nebo zagorsko je prekrasno. Ja danas u Zagrebu nisam primjetila tu ljepotu. Naše je nebo ljepše Wink
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 23:11
Tresnjice napreduju :

Na zalost , izgleda , dosta ce ih pasti prije nego dozreliju :

Grozdje ne zaostaje :

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 23:10
Draga Gute Fee, e baš su ti lijepe ove zagorske slike, i kako kod tebe sve cvijeta, nisam nikada vidila da cvjeta bor a ti si i njega eto svojom pažnjom izmamila da procvate.smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 23:09
smile227ljepote
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 23:07
Ovaj pogled na Slljeme i na toranj ne mogu vam uskratiti !

I cuvarkuca se pokazuje u svom sjaju !

Turski klincici ne zele zaostati !

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 23:02
Vecerasnje zagorsko nebo .......

Natalijin bijeli ljiljan se sprema pokazati mi svu svoju ljepotu !

A ruza ne zeli za njim zaostati !

I bor cvate !

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 22:57
Draga Anaida , hvala ti za prekrasne stihove ! Kad god stignem , citam knjige na kajkavskom narjecju a pogotovo pjesmice ! Na zalost jako je malo takove literature a i tesko se pronadje .

Nona draga , imas pravo , jurimo misleci da necemo stici a kad tamo , dogodi se nesto i onda ....  onda imamo odjedanput vremena za sve !

smile79
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 09:50
imate pravo nikad nije kasno za lijepe stvari, život je samo jedan i trebamo si priuštiti sve što možemo Thumbs Up
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 09:49
Draga Gute, lijepo si svoj povrtnjak pripremila!

I mali ti darak ostavljam -

Kak lepo se sprejti tom stezom zelenom,
do kleti čez gmajne poprečki si tam.
Nasmešit se svetu i tiću i cvetu,
a susedu reći bog daj dobar dan...

(dio Pepelkove pjesme najlepši falačec)

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 23:52

Moon   &   Leona31   &   blue sky

Sve tri imate pravo , mi dvoje pa u nasim godinama , ali , to nam stvarno radi zadovoljstvo
      i veselimo se svakom cvijeticu i svakom plodicu kao mala djeca !

Osim toga , uzivamo u vasim vrtovima pa kad vidimo nesto lijepo , onda velimo ,
      kako bi bilo da si i mi tako nesto napravimo !
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 21:19
biti će tu svega lijepoga za papati od voća do povćaClap
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 17:09
Kakva akcija,kako lepo sve uredjenosmile141 lepo za videti.
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2013 u 23:52
pa to je krasno, ma divim vam se obadvoma kako to tako lijepo i uredno održavate
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.