Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 94> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imati ces priliku i to ne jednom !
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Ooo, rado bi to ocjenila !
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
|
Aralija & Smail & Anabistrica & Carol
drago mi je da ste malo dosetale k meni i da vam se dopada ! Strudla bude dosta , nebi se sad bas rada hvalila ali mislim da sam majstorica u tom a na vama je da kusate i date ocjenu ! ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Lijepi pupoljcic ruzice, ljiljan samo da ne procvjeta, krasna slika zagorskog neba, i tocno "Lepe ti je Zagorje zelene".
Tresanja valjda bude za jedan strudl
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ako kaj ostane, dojdem na štrudl
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
U vrtu ti se već lijepo šareni, a slika osunčane čuvarkuće mi se jako sviđa. I nebo zagorsko je prekrasno. Ja danas u Zagrebu nisam primjetila tu ljepotu. Naše je nebo ljepše
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Gute Fee, e baš su ti lijepe ove zagorske slike, i kako kod tebe sve cvijeta, nisam nikada vidila da cvjeta bor a ti si i njega eto svojom pažnjom izmamila da procvate.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga Anaida , hvala ti za prekrasne stihove ! Kad god stignem , citam knjige na kajkavskom narjecju a pogotovo pjesmice ! Na zalost jako je malo takove literature a i tesko se pronadje .
Nona draga , imas pravo , jurimo misleci da necemo stici a kad tamo , dogodi se nesto i onda .... onda imamo odjedanput vremena za sve ! ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
imate pravo nikad nije kasno za lijepe stvari, život je samo jedan i trebamo si priuštiti sve što možemo
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Gute, lijepo si svoj povrtnjak pripremila!
I mali ti darak ostavljam -
Kak lepo se sprejti tom stezom zelenom,
do kleti čez gmajne poprečki si tam. Nasmešit se svetu i tiću i cvetu, a susedu reći bog daj dobar dan... (dio Pepelkove pjesme najlepši falačec)
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Moon & Leona31 & blue sky Sve tri imate pravo , mi dvoje pa u nasim godinama , ali , to nam stvarno radi zadovoljstvo i veselimo se svakom cvijeticu i svakom plodicu kao mala djeca ! Osim toga , uzivamo u vasim vrtovima pa kad vidimo nesto lijepo , onda velimo , kako bi bilo da si i mi tako nesto napravimo ! |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
biti će tu svega lijepoga za papati od voća do povća
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Kakva akcija,kako lepo sve uredjeno
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
pa to je krasno, ma divim vam se obadvoma kako to tako lijepo i uredno održavate
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |