pustolovkin mali vrt |
Odgovori | Stranica <12345 13> |
Korisnik | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav vrtu i vrtlarici!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav i tebi draga Dadinice
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Seneka |
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Seneka |
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Seneka |
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima tu svašta lijepoga , samo ti to skrivaš od nas..
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...Šareni li se tu šareni..ima svega na izbor..et' ja biram crvene ruže, nekako su mi mile, a uz njih ide i crvena jagoda...sve ostalo prepuštam drugima...heheheh
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curke mamino cvijece ja samo slikala i to uzasnom kamerom na mobu,uh da vidite te crvene ruze zanebesalo bi vam se hehe.Da ste blize pa da vam reznice dam koje budu kad ih sisaju i bace.
|
|
Seneka |
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitam na pokretanju vlastite teme, dobijem i sama volju za to no nekako sam još zelena...
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro dosla Deset Rose u moj povrtnjak Ja nisam prije otvarala svoju temu jer nisma imala materijala za iste.Sad posto sam uslikala imam namjeru i dalje postavljati sve sto mi stigne tako lakse saznajemo sta ne znamo jer clanice dijete savjete medjusobno.Tebi toplo preporucujem,ako imas slike vrta da ga otvoris,cinit ce ti zadovoljstvo.
|
|
Seneka |
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pustilka otišla ti
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa kad nema nikog,odem i ja u krpe
|
|
Seneka |
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ja tu a ti tamo negdje ko zna gdje |
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sto me nisi zvala,vikala,derala se cula bih te mozda.
|
|
Seneka |
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...đes' ba...ja te zoveeeeem..a ti ne ćuješ...evo ti nešto lijepoga. http://www.youtube.com/watch?v=efXSKpp23yI
|
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehe preslatko gdje to nadje vragolanko jedna.
|
|
Seneka |
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam ti ja đabe wiz...heheheh, ahahah
|
|
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep pozdrav pustolovčice!!! Očekujem slikice!
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako je Viz carobnica si svasta nadjes neobicno
Pa Fiki kam tvoje slike,ja citavo svoej sve uslikala,hos i kucu da slikam,supu za drva,.ogradu hehehe Poz i tebi Fiki,dobro dosao u moj vrt.
|
|
Seneka |
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..pa kažem ja al nitko me ne prima zdravo za gotovo...heheheh
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <12345 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |