Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 85> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasna ti je gredica, a što se tiće perunika ima uz taj put još mjesta
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
I opet prekrasne fotografije...
Ali naravno, bez dobrih "manekena" nema ni dobre fotografije! ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Ovo mi je prelepa slika,ali ove ruze su za pricu....svaka cast. ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
draga Ana kako ti je samo lijepa ova coktalka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Kako je sad kod tebe lijepo,rascvjetano.Vidim da se radilo u povrtnjaku punom parom i nadam se da će ti zaštita biti dovoljna.Penjačica ti je prekrasno procvala.Kad sam vidjela perunike sjetila sam se onog mog prošlogodišnjeg Indiana.E,pa krtice su dignule lukovice u zrak i bila su samo dva cvijeta.Nadam se da su tvoji u boljem stanju.
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Floramye, manekeni jedva čekaju da ih slikam, ko starletice
![]() Leona, hvala ti, navrati opet pa prošeći Blue sky, od Cocktaila mogu opet uzeti reznice po ljetu. Ako je želiš, pošalji mi poruku na pp Camellia, stalno gledam hoće li procvasti, ali još ništa. Doći će i njen red po onoj staroj: Šećer na kraju
|
|
|
|
![]() |
|
O ima, ima i to puno još do kraja. Trebala bi dati oglas da tražim sponzore.
|
|
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga anabistrice, znam da šuma ima svojih mana, ali i čari, prekrasno si uklopila svoj vrt u predivnu zagorsku idilu.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Slažem se sa Smail u potpunosti. Sve je prirodno i skladno uklopljeno u već postojeći pejzaž.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja sam si ovu sliku sa ukr. lukom već spremila na desktop, famozna je....!!
Sad imam malo bolju sliku o perunikama uz put što si mi pričala, da,da malo treba popuniti...poraditi ćemo na tome ![]() ![]() Uzela bi ja sigurno još koju mladu macu ali neda MM dok imamo Mašu..... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
uvijek mi je lijepo kod tebe, mogu samo zamisliti kako je sad u svibnju ugodno šetati tvojim krajem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sa sekinog bregeka samo sam zakoračila korak, dav i evo me u tvojem vrtu. Lijepo je kod tebe, ruža je predivna!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
|
![]() |
|
Ružo, možda mreža ne izgleda loše ali mi komplicira život. Treba odvrnuti žičice s kojima je učvršćena da bi došla do ruža. A bome ne smijem ni zaboraviti zatvoriti "vrata" po izlasku
Smail, ma ima šuma svojih čari, svjesna sam toga. Sad bagremi cvatu pa sve miriši. Karmen, nemamo ni ogradu, a čujem da ograda nije nikakva prepreka za srne pa je onda svejedno. Korijenko, o sad sam ponosna radi slike na desktop. Ružica ima puno grana koje bi se mogle zapelcati. Mari, je, lijepo je ovo doba godine kad se miješaju mirisi bagrema, ruža i drugog cvijeća, a trava zelena ko u Irskoj. Ajama, ma nema tu nagovaranja jer je uz svaki stup loza. Bio je cijeli vinograd ali je povađen, a ostale su samo te loze uz stupove. Osim toga, tu mu je samo klet i vinograd u koji dođe raditi tak da bi uživala samo ja u penjačicama. Anaida, da, samo prođeš kroz luk od ruža i kod mene si. Ne treba ni kucati na vrata. Anđelka, to ti je nužno zlo. Tako si lijepo opisala ovu groznu ogradu da mi se čini da još samo fali Trnoružica. |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
jako ti je sve lijepo.....ni mreza ne izgleda tako lose, u svakom slucaju bolje ih je sacuvati
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |