Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - wiz povrtnjak u malom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

wiz povrtnjak u malom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 68>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:30
Jeli silber tanne rani ili kasni? 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:28
nisam...moram sve druge iprobati..a ima ih..ima i ima.Big smile
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:25
Jesi ove godine sijala onaj De barao yellow 
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:19
jesam ali naranđastu
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:17
Supač je....jesi ove godine sadila onu andine ?
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:10
..odjednom je proradilo...aj fala Bogu da se s tim ne gombam, eee da, danas sam posadila ravno 100, rajčica...uuuubiiilooo me..kičma me boli a sutra još toliko...neznam lkak ću..opet četveronoške ko i daas...da..neg' reci mi kaj veliš za ovu rajčicu...imam je u vidu za iduču sezonu..
Tomat Gulliver
Novi rano dozrijevanje ploda rajčice s prijateljskom
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:05
Ja taman mislio napisati poruku..."rješeno" Wacko...hehe.....ajde drago mi je! 
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:03
Fiki..uspijela sam
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:02
Naravno" -----odmah
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:01
jesam, sve ali nemogu ni adminu poslati poruku da mi pokuša srediti..molim te možeš mi ti poslati obavijest, vidim da je moon tu..
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:00
Originalno poslano od člana Fiki Fiki napisao:

Jesi izbrisala poslane poruke? 

Izlazni spremnik! 
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2013 u 23:59
Jesi izbrisala poslane poruke? 
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2013 u 23:56
Fiki, nemrem ti odgovoriti na pp..nikome. Veli da sam prešla limit od 150 poruka, a nema ih ni 10, sve sam obrisala. Da ne misliš da ti neću odgovoriti na tvoju pp...okConfused

Silbertane je izvrsna, ponavljam je ovu godinu opet...heheh
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2013 u 21:29
Draga.....Sve ti je super!!! Bravo...<33.... A ovu slibertanne rajčicu sam sijao i dobro je nikla....kakav je okus?smile79
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2013 u 00:50
Betty evo ti jedne sportivo Bettyke..ma vidi, drito u friško pokošen vočnjak se uputilasmile181
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 20:18
..ovo su moje šparoge, nabrala sam to prije 2 tjedna, ogromne su a fiiine, aromatične, nestale u šubuLOL
  ..zacijelo ću sutra ako odom na grunt, nači opet gomilicu za branje...
Click for a larger view   Click for a larger view
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 20:13
paprika gužvara...starinska sorta..njoj se ponajviše veselimClick for a larger view
Oa se cijela suši ili natrga na komadiće pa se samelje ili komad stavi u jelo, ima izuzetnu aromu, intenzivne crvene boje i jako fina, bolja aroma kad je suha, za sve namjene u pripravi zimnice i drugih jela. evo je osušeneClick for a larger view
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 20:03
..evo još malo rajčica koje vape za presađivanjem...ovo je "Silbertane" rajčica i već je dobila cvijetove.

Click for a larger view                  "Ančka" 4 sadnice nagruvane u tetrapaku od 1l. grooooznoClick for a larger view
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 00:54
Bettily..hvala ti što si me i ti utiješila..jedva čekam vikend da ih smjestim u vrt. a što se tiće mini  rajčica..one su ti robusne, rmolike, visoke, trebaš ih uokolo povezati (obujmiti) i rađaju ko lude..nikad kraja. Odlićni za sušiti u pečnici, pa u maslinovo ulje staviti. Imam puuuno sorti, svaku  godinu sijem po 5 novih sorti, moji ih obožavaju.
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2013 u 22:39
Da se nadovežem,pošto zaboravih da te pitam...trebaju li i ovi mini paradajzi puno mesta kao domaći Question nikad dosad ih nisam sejala i uzgajala pa ne znam kako s njima trebaEmbarrassedsmile113
The impossible is often the untried.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 68>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.