kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 47> |
Korisnik | ||
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kamelia krasno vam je druženje bilo, bravo da su se i muževi navukli na cvijeće.
|
||
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
e pa onda ti i Jaca morate doći i k meni da tu zarazu bacite i na mog mm.
![]() A što se tiče ponude cvijeća, čini mi se da je stalno jedno te isto svugdje, vidjet ćemo što će nam na flori ponuditi. |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
|
FLORAMYE - ![]() |
||
![]() |
||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
|
Smail bilo je prekrasno druženje,a muževi baš i nemaju nekog izbora pored nas ![]() |
||
![]() |
||
|
belice,ako treba ja i Jaca dolazimo ![]() |
||
![]() |
||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
Kamelia dali uzimamo traktorsku prikolicu ,da nebi Belica pala u nesvjest ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Baš si se lijepo ponovila,a najljepši mi je šareni hibiskus.Meni je ponuda u Ludbregu uvijek jako dobra.Bravo za Jacu i njenog muža,baš lijepo.
![]() |
||
![]() |
||
|
Smail,ajama,Camellia - hvala vam drage moje na posjeti i na lijepim riječima
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
|
Perunike, pakujci, božur...sve je prekrasno!
![]() |
||
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
||
![]() |
||
|
Hvala ti FLORAMYE -
![]() |
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Prelijepo cvijeće, posebno perunike.....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Drago mi je da ima još forumaša koji su veliki ljubitelji perunika. Kolekcija ti je za 10, pakujci i kokotići takođe.
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
ma sve je prekrasno, koje ti je ono bijelo procvjetano drvce? ( anemone su mi se lijepo primile)
![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
Predivni su ti pakujci i perunike
![]() |
||
![]() |
||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
.
![]() |
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Uvek se prijatno iznenadim setnjom kod tebe,Amarilisi
![]() ![]() ![]() PS.moja ceznja za visegodisnjim Delfinijumom,vidim kod tebe ga ima,a ja necu da kupim zato sto sa cenom preteruju,bas sam tvrdoglava ![]() |
||
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |