Cvece je ukras baste |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 18> |
Korisnik | |
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantana,hvala tebi na poseti,i dobro mi dosla!
![]() Betty,samo pozeli i kovrdzava sarena hosta bice -Tvoja! A sto se jasmina tice,najbolje je ako mozes da iscupas sa korenom,sa reznicom ce trebati duze vremena dok se primi. Kod mene je bas veliki zbun,probacu da iscupam deo sa korenom,nemoj da se mucis sa reznicama. ![]() SlavujK,nije vazno kako se zove,vazno je da uzivamo u njegovoj lepoti!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Lijepo, cvijetno proljeće kod tebe, uživala sam u sličicama, a kako anđelkad kaže ruže su zakon samo što ja za njih nema uvjete, malo sunca jer su se stabla podigla pa ih brzo napadne bolest
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
eto, sada sam te još zamjenia sa našom Betyy, vajda zato što ste mi vas dvije slične,drage i vedre.
oprosti,poruka se odnosila na tvoje cvijeće! ![]() |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Aralija, moram priznati da nisam neki veliki strucnjak za ruze, neke imam tek par godina, tacno je da ih s proleca cesto napadaju stetocine,vasi i razne bolesti, ali ja se uvek drzim onog"bolje spreciti nego leciti" , pa cim primetim neke promene na biljkama,ja odmah delujem. Pozdrav tebi
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk, neverovatno, ja sam bila na tvojoj temi, dok si ti bila na mojoj...
![]() Ma ,nema veze ako si pogresila,shvatila sam da si se zbunila,jer pre toga je Betty napisala post, a inace je Betty moja draga prijateljica koju ovom prilikom pozdravljam,kao i tebe. ![]() Veceras cu otici na
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
wanessa..divno i kod tebe..predivno..danas samo lunjam po tuđim vrtovima i divim se svoj toj ljepoti a i ti se imaš sa čim ponositi..lijepo je sve i neznam kod koje bih se rado smjestila u cviječe jer svi imate cvijetnu divotu. A ruže da ne spominjem..očaravajuče sorte..
![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Wizardice,dobro ti meni dosla u moj vrt,sledeci put mozes i
![]() Pozdrav
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Wanessa cvijeće ti je prekrasno, božuri si mi favorit.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Draga moja drugarice,jel ti sa Encianom mene malo mamis na uzdahe...uspela si,
![]() Svaka cast kako si ga nabavila,cekam onu njegovu jedinstvenu plavu boju,i da se ne naljutis za ostale biljcice,sve su ![]() |
|
![]() |
|
Smail,puno ti hvala na poseti! Ocekujem jos neke nove da procvetaju.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Draga Leona, svakog proleca dobijem biljke sa Kopa,ali encijan mi posle nekog vremena jednostavno " nestane", zato i kazem da ga je tesko odrzati i prilagoditi nasim klimatskim uslovima. Ali nemoj plakati... samo da ga malo pripitomim, bice i za tebe!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Sigurna sam da nije samo ova ruža u tvom vrtu hokus-pokus ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Erina ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 6 |
Predivno cvijeće!!
![]() |
|
![]() |
|
Betty,malo abra-kadabra, malo ciribu-ciriba i gotova je magija!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Erina, hvala i dobrodosla!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Wanessa, ruža hokus-pokus je predivna, kada sam vidjela na slikama forumašica koje su je ove godine nabavile nije izgledala tako lijepo kao što je uživo, božuri su stvarno lijepi i bujni.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Smail,pozdrav za tebe!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |