Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvece je ukras baste
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvece je ukras baste

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 18>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 19:20
Lantana,hvala tebi na poseti,i dobro mi dosla! smile79
Betty,samo pozeli i kovrdzava sarena hosta bice -Tvoja! A sto se jasmina tice,najbolje je ako mozes da iscupas sa korenom,sa reznicom ce trebati duze vremena  dok se primi.
Kod mene je bas veliki zbun,probacu da iscupam deo sa korenom,nemoj da se mucis sa reznicama.
smile79
SlavujK,nije vazno kako se zove,vazno je da uzivamo u njegovoj lepoti!smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 21:21
Lijepo, cvijetno proljeće kod tebe, uživala sam u sličicama, a kako anđelkad kaže ruže su zakon samo što ja za njih nema uvjete, malo sunca jer su se stabla podigla pa ih brzo napadne bolest
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 23:55
eto, sada sam te još zamjenia sa našom Betyy, vajda zato što ste mi vas dvije slične,drage i vedre.
oprosti,poruka se odnosila na tvoje cvijeće!
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 00:07
Aralija, moram priznati da nisam neki veliki strucnjak za ruze, neke imam tek par godina, tacno je da ih s proleca cesto napadaju stetocine,vasi i razne bolesti, ali ja se uvek drzim onog"bolje spreciti nego leciti"  , pa cim primetim neke promene na biljkama,ja odmah delujem. Pozdrav tebismile78
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 00:16
SlavujVk, neverovatno, ja sam bila na tvojoj temi, dok si ti bila na mojoj...smile91
Ma ,nema veze ako si pogresila,shvatila sam da si se zbunila,jer pre toga je Betty napisala post, a inace je Betty moja draga prijateljica  koju ovom prilikom pozdravljam,kao i tebe. smile79
Veceras cu otici na smile49, i sanjati tvoj prekrasan vrt,a pesma slavuja ce me probuditi ujutro!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 00:24
wanessa..divno i kod tebe..predivno..danas samo lunjam po tuđim vrtovima i divim se svoj toj ljepoti a i ti se imaš sa čim ponositi..lijepo je sve i neznam kod koje bih se rado smjestila u cviječe jer svi imate cvijetnu divotu. A ruže da ne spominjem..očaravajuče sorte..smile169
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 09:34
Wizardice,dobro ti meni dosla u moj vrt,sledeci put mozes i smile142 popiti. Svi smo mi ovde iz istog razloga,da se druzimo, uzivamo u lepoti cveca, razmenjujemo iskustva i ideje, i ponesto naucimo...
Pozdravsmile76smile78

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 09:59
Kod mene kisa pada vec celu noc i jutro, ne mogu ni priviriti u vrt, ovo zahladjenje je kao " naruceno"
roze nocurak ( Oenothera)
roze bozur, provirio kroz ogradu,
ovo bi trebao biti bozur Viktoria,prvi put  cveta,imam jos dva koja ,na zalost nece jos uvek cvetati
i bastenska juka,prvi put cveta ove godine
sumska ljubicica se bas rasirila,svake godine se sama rasejava
pajasmin, je svake godine sve lepsi,a miris je fenomenalan!
Antirrhinum visoki ( zevalice)
mocvarac beli
coccineus crveni
jos po neka zakasnela lala nadje se u mome vrtu
Sa Kopaonika u moj vrt stigao je Plavi Princ ili Gentiana acaulis ( vrtni encijan),samo ,hoce li uspeti da se adaptira na nase uslove,posto je to planinska biljka i zahteva specificne uslove?
smile79

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 10:14
Draga Wanessa cvijeće ti je prekrasno, božuri si mi favorit.smile55
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2013 u 08:21
Draga moja drugarice,jel ti sa Encianom mene malo mamis na uzdahe...uspela si,Cry evo i suze....
Svaka cast kako si ga nabavila,cekam onu njegovu jedinstvenu plavu boju,i da se ne naljutis za ostale biljcice,sve su smile182
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2013 u 16:47
Smail,puno ti hvala na poseti! Ocekujem jos neke nove da procvetaju. smile120smile78
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2013 u 16:54
Draga Leona, svakog proleca dobijem biljke sa Kopa,ali encijan mi posle nekog vremena jednostavno " nestane", zato i kazem da ga je tesko odrzati i prilagoditi nasim  klimatskim uslovima. Ali nemoj plakati... samo da ga malo pripitomim, bice i za tebe! smile169smile79

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 10:02
Hemerokalis Golden Chimes ,ranocvetajuci i ,koliko sam mogla primetiti cvetovi mu traju duze od jednog dana
I bozuri poceli cvetati
sarenolisna perunika
Ruza Hokus-Pokus
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2013 u 23:46
Originalno poslano od člana Wanessa Wanessa napisao:

Ruza Hokus-Pokus

Sigurna sam da nije samo ova ruža u tvom vrtu hokus-pokus Wink za ovako divne i negovane biljke njihova gazdarica garant zna neku magijicusmile103 hajde,da čujemo Winksmile79

The impossible is often the untried.
Na vrh
Erina View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 6
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Erina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 00:14
Predivno cvijeće!!smile55
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 08:38
Betty,malo abra-kadabra, malo ciribu-ciriba i gotova je magija!!!smile105

smile79
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 08:40
Originalno poslano od člana Erina Erina napisao:

Predivno cvijeće!!smile55
Erina, hvala i dobrodosla!smile84smile78
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 08:49
Draga Wanessa, ruža hokus-pokus je predivna, kada sam vidjela na slikama forumašica koje su je ove godine nabavile nije izgledala tako lijepo kao što je uživo, božuri su stvarno lijepi i bujni.Smile
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2013 u 14:16
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Draga Wanessa, ruža hokus-pokus je predivna, kada sam vidjela na slikama forumašica koje su je ove godine nabavile nije izgledala tako lijepo kao što je uživo, božuri su stvarno lijepi i bujni.Smile
Smail,pozdrav za tebe!smile78
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2013 u 14:37
za ovu biljku ne znam sta je,ako neko moze da je prepozna,volela bih da mi odgovori
ovo je cvet iste biljke
bozur vec precvetao...
turski karanfil
ruza Renesans
ceanotus palidus Marie Simon
Incarvillea Delavayi (vrtna gloksinija)
bugica,mali pelcer procvetao...
hojhera Marmelade
Pozdravsmile79

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 18>
  Prosljedi temu