Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 125> |
Korisnik | |
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kaj loše - izgleda super kao i uvijek! Baš sam uživala ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Kao i uvijek tvoj vrt je broj 1 na svim forumima, uloženo puno ljubavi i truda u njega.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Proljeće kao da ima čarobni štapić. Probudi i ono cvijeće za koje smo mislili da je zauvijek nestalo iz našeg vrta. Baš mi je drago vidjeti ove slike tvoga vrta.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Ne mogu a da ne ostavim trag.
Ne mogu ništa ni reći, samo ću uzdahnuti! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Drago mi je da sam upoznala i doživjela tvoj vrt uživo, znam kakva je to lijepota. Veseli me svaki cvijet, svaka biljka koju staviš, sve su lijepe i posebne.
Hvala ti na svemu ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Ovo je vrt i za moju dušu.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
u živo je još ljepša......i presretna san ča ju iman
![]() ![]() Stvarno se nebi reklo da je lani bila vela suša....vrt ti blista ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Prekrasno,kao uvjek ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Free - ove godine praktički nije bilo zime,oko -5°C
|
|
|
|
![]() |
|
bucka123,vijolica,Anaida,dado84,moon,makk,SlavujVk ,kamenjar,bromelija,Lantana - hvala na posjeti
Suša je najviše štete napravila na magnolijama i hostama.Magnolije su imale jako malo cvijetova i sada tjeraju nove izbojke iz debla jer su im vršne grane suhe,bez zalijevanja kod mene je teško sačuvat magnoliju. SlavujVk -kod sadnje biljaka ne pratim neke vrtne dizajne nego sadim kako mi đođe i kako se meni sviđa kamenjar - lijevo je Gold Nugget,desno je White nugget a u sredini je neka nepoznata i čekam da procvijeta Lantana - ovo bi trebala biti Iris pallida 'Aureovariegata' ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja sam pogledala tvoje prekrasne slikice !! Nama koji smo naučeni na jače zime, tvoj vrt izgleda kao da nije ni bilo zime u njemu !! Sredit ćeš zaostatke u vočnjaku i vrtu, pa ćemo uživati u prekrasnim slikama tvog vrta, u kojem svi liječimo duše !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
definitvno najljepši vrt na forumu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |