Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvijetna razbibriga
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvijetna razbibriga

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 37>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 21:10
Lijepa kombinacija boja iz kamenjara i zelenila travnjaka, a tulipani su priča za sebe,Clap.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 22:38
Prekrasni tulipani, i slažem se s tobom... imamo sličan ukus.
Na pamet mi nije palo promatrati kockavicu iz ove perspektive... a zanimljivo je, zaista.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 23:14
prrrreddivannn kamenjar  a ne samo kamenjar ,tulipani izgledom i bojama  stvarno super smile64za razliku od dadinice kada sam imala kraljevsku kockavicu često sam zavirivala u ta njena zvona to mi je baš bilo zanimljivo na tom cvijetuSmile
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 23:47
Prekrasno Clap
život je more
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 11:05
Dragi posjetitelji moga cvijetnjaka, sve vas pozdravljam, nije me bilo dugo jer je moj glavni prioritet i ljubav u povrtnjaku a vi baš ne pišete puno o povrću, ali vratila sam se i nemam namjeru opet nestati.
-mali kaktus mah,mah nema smajlića koje bi odgovarali da te pozdravim. da proljeće je uistinu moje godišnje doba, hvala ti što si tu.
-dijana 7566 pozdrav i tebi
-moon eto jako ste mi nedostajali zato sam opet s vama
-točkaćica, obožavam tulipane i kada ih kupujem nastojim da budu po mom ukusu i nešto drugačiji od već uobičajenih
-aralija hvala ti što ti se sviđa kod mene, nadam se da ćemo se još dugo družiti jer osim što volim povrće jedanko tako uživam i u cvijeću
-glikice hvala ti na posijeti, uživo je još puno ljepše jer slika ne može dočarati detalje.
-dadinice smile78 i tebi blu-sky
Lantana vidim  i tvoj trag u mom cvijetnjaku, a imam ja lijepe podsjetnike na tebe, koje čuvam.

Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 11:49
Jako lijepo je kod tebe, potražit ću te u povrtnjaku
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 14:35
WOW zbilja se imaš čime pohvalitiClapClap
kamenjarThumbs%20Up i tulipani raznovrsniClapClapClapClapClap
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 22:27

Ne znam kako mi neki vrtovi, između ostalih i tvoj, promaknu a da ih ne pregledam.

Smail uistinu sam uživala i radujem se novim slikama, a sada te idem tražiti u povrtnjak...

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 11:14
Karmen, Mari 5510, bucka uvijek ste rado viđene u mom cvijetnjaku, drago mi je da vam se sviđa, ne stignem baš redovito slikati a i  čekam da procvatu ruže, one su novost u mom vrtu, jer sam prošle jeseni nabavila nove.
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 12:40
 Jako mi se sviđa tvoj kamenjar, a tek tulipani.......!!!!
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 12:43
Baš mi je drago da si obnovila temu, cvijetnjak ti je prekrasan smile57
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2013 u 21:08
Tvoj vrt gledam kad prolazim tvojom ulicom i često sam se pitala zašto te više nema.Drago mi je da si se vratila i da to podijeliš sa nama.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 21:20
Dugo nisam ništa slikala pa evo malo novih slika u mom cvijetnjaku.
Kao prvo jedna panoramska da se vidi sa kolikim prostorom raspolažem za cvijeće.

Kamenjar sa mirodijama i začinima, na prvom mjestu je mravinac ili origano, začinski kamenjar mi je blizu kuhinje tako da brzo mogu skoknuti kada mi nešto zatreba, niti kiša mi ne smeta.

Majčina dušica drvenasta, imam ih tri vrste i naravno neznam ime, samo majčina dušica.

Ova je šarenolisna.

Kadulja u cvatu.

Kopar je skoro u cvatu, ovaj ću ostaviti za sjeme.

Dio sam pobrala i stavila u zamrzivač za umak.

Metvicu iza kopra sam mola desetkovati jer se jako razraste, imam namjeru nekakvu plastičnu kadu zatrpati u zemlju i u nju posaditi metvicu da se ne širi tako jako. Lijevo od kopra sam porezala ružmarin jer ga je snijeg jako polomio ove zime, i pola ga je smrznulo. Ima tu i celera i rosopas ali ga nisam slikala.

U mirodijama sam smjestila čuvarkuće jer su i one ljekovite, ove krupne

Nešto sitnije i sa nešto paučine po sebi.

Ove skroz paučinaste.

Ove će kada malo ostare pocrveniti.
Još će u mirodije doći bosiljak koji sam kasno posijala jer sam zaboravila na njega.

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 21:43
Puno mirodija imaš - krasno
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 21:47
Počeli su cvjetati irisi.

i plavi

Rožac, za sada ga ima posvuda, nastojim ga saditi uz kamen, tako da ga prekrije.

Vatreni grm u punom cvatu.

Ranunkule su na izmaku.

Sitni karanfil koji je zamirisao cijelo dvorište.

Ruže stablašice su dobile novo stanište, vjerojatno oni forumaši koji su već dugo na CIF-u se sjećaju mojih stablašica ispred kuće ali zbog prejakog sunca su brzo ocvale pa sam ih posadila na mjestu gdje će poslije podne biti u sjeni, njima su se jesenas pridružile još dvije, ona roza pendula  je pukla zbog težine cvjetova.

Dvije gazanije su prezimile vani a neke u plasteniku.

Jedan dio lavandi koje sam pelcala u plasteniku su našle mjesto u cvijetnjaku.

Još samo jedan tulipan je ostao u cvatu, bilo mi ga žao porezati kao druge.

Ovaj cvijetak imam od prošle godine, trajnica je i cvate nešto između gazanije i suncokreta, neznam kako se zove, kada procvate stavit ću sliku za raspoznavanje.

U kamenjaru cvate gazanija koja je prezimila u plasteniku u društvu sa plavim balončićima ( karpatski zvončić ? ) i delospermom boje ciklama.

Mini juniperus, đurđice već ocvale i Euonymus i kameleon kojih  se više ne mogu riješiti niču posvuda.

Panoramska sa kamenjarom.

I još jedna.

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 21:50
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Puno mirodija imaš - krasno

Hvala moon na posjeti,  fali mi još poneka mirodija, htjela bi imati i mažuran i  koriander.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 21:57
Smai, šta drugo reći nego da ti je sve predivno!!! 
A zaista i jeste.

Kada bi mi se maštanja ostvarila i kada bih imala ovoliki prostor na raspolaganju, mislila bih da sam carica....
smile78
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 22:44
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Smai, šta drugo reći nego da ti je sve predivno!!! 
A zaista i jeste.

Kada bi mi se maštanja ostvarila i kada bih imala ovoliki prostor na raspolaganju, mislila bih da sam carica....
smile78

Draga dadinice nije problem samo u prostoru već u vremenu za sve to posaditi  i održavati, uz to moja djeca ne vole baš previše cvijeće i povrće, kažu da je mama kao krtica stalno u vrtu, za održavati veliki vrt moraš imati podršku barem nekoga iz obitelji.Smile

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 22:54
Oprosti mi.... nisam ništa loše mislila. I trava je prekrasna, pogotovo kad je TVOJA!

Rekla sam to zato što sam ja podstanar, u jednoj trećini kuće, sa malim i pobetoniranim dvorištem.
Za svaku promjenu prvo moram pitati....
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 23:02
Da, baš je šteta što ljudi koji vole cvijeće stanuju u  stanu i nemaju svoj komad zemlje gdje mogu saditi cvijeće bez ograničenja.Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 37>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.