Moja cvijetna razbibriga |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 37> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepa kombinacija boja iz kamenjara i zelenila travnjaka, a tulipani su priča za sebe,
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Prekrasni tulipani, i slažem se s tobom... imamo sličan ukus.
Na pamet mi nije palo promatrati kockavicu iz ove perspektive... a zanimljivo je, zaista. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
prrrreddivannn kamenjar a ne samo kamenjar ,tulipani izgledom i bojama stvarno super
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Dragi posjetitelji moga cvijetnjaka, sve vas pozdravljam, nije me bilo dugo jer je moj glavni prioritet i ljubav u povrtnjaku a vi baš ne pišete puno o povrću, ali vratila sam se i nemam namjeru opet nestati.
-mali kaktus mah,mah nema smajlića koje bi odgovarali da te pozdravim. da proljeće je uistinu moje godišnje doba, hvala ti što si tu.
-dijana 7566 pozdrav i tebi
-moon eto jako ste mi nedostajali zato sam opet s vama
-točkaćica, obožavam tulipane i kada ih kupujem nastojim da budu po mom ukusu i nešto drugačiji od već uobičajenih
-aralija hvala ti što ti se sviđa kod mene, nadam se da ćemo se još dugo družiti jer osim što volim povrće jedanko tako uživam i u cvijeću
-glikice hvala ti na posijeti, uživo je još puno ljepše jer slika ne može dočarati detalje.
-dadinice
![]() Lantana vidim i tvoj trag u mom cvijetnjaku, a imam ja lijepe podsjetnike na tebe, koje čuvam.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jako lijepo je kod tebe, potražit ću te u povrtnjaku
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
WOW zbilja se imaš čime pohvaliti
![]() ![]() kamenjar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Ne znam kako mi neki vrtovi, između ostalih i tvoj, promaknu a da ih ne pregledam. Smail uistinu sam uživala i radujem se novim slikama, a sada te idem tražiti u povrtnjak... |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Karmen, Mari 5510, bucka uvijek ste rado viđene u mom cvijetnjaku, drago mi je da vam se sviđa, ne stignem baš redovito slikati a i čekam da procvatu ruže, one su novost u mom vrtu, jer sam prošle jeseni nabavila nove.
|
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Jako mi se sviđa tvoj kamenjar, a tek tulipani.......!!!!
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Baš mi je drago da si obnovila temu, cvijetnjak ti je prekrasan
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Tvoj vrt gledam kad prolazim tvojom ulicom i često sam se pitala zašto te više nema.Drago mi je da si se vratila i da to podijeliš sa nama.
![]() |
|
![]() |
|
Dugo nisam ništa slikala pa evo malo novih slika u mom cvijetnjaku.
Kao prvo jedna panoramska da se vidi sa kolikim prostorom raspolažem za cvijeće. Kamenjar sa mirodijama i začinima, na prvom mjestu je mravinac ili origano, začinski kamenjar mi je blizu kuhinje tako da brzo mogu skoknuti kada mi nešto zatreba, niti kiša mi ne smeta. Majčina dušica drvenasta, imam ih tri vrste i naravno neznam ime, samo majčina dušica. Ova je šarenolisna. Kadulja u cvatu. Kopar je skoro u cvatu, ovaj ću ostaviti za sjeme. Dio sam pobrala i stavila u zamrzivač za umak. Metvicu iza kopra sam mola desetkovati jer se jako razraste, imam namjeru nekakvu plastičnu kadu zatrpati u zemlju i u nju posaditi metvicu da se ne širi tako jako. Lijevo od kopra sam porezala ružmarin jer ga je snijeg jako polomio ove zime, i pola ga je smrznulo. Ima tu i celera i rosopas ali ga nisam slikala. U mirodijama sam smjestila čuvarkuće jer su i one ljekovite, ove krupne Nešto sitnije i sa nešto paučine po sebi. Ove skroz paučinaste. Ove će kada malo ostare pocrveniti. Još će u mirodije doći bosiljak koji sam kasno posijala jer sam zaboravila na njega. |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Puno mirodija imaš - krasno
![]() |
|
![]() |
|
Počeli su cvjetati irisi.
i plavi Rožac, za sada ga ima posvuda, nastojim ga saditi uz kamen, tako da ga prekrije. Vatreni grm u punom cvatu. Ranunkule su na izmaku. Sitni karanfil koji je zamirisao cijelo dvorište. Ruže stablašice su dobile novo stanište, vjerojatno oni forumaši koji su već dugo na CIF-u se sjećaju mojih stablašica ispred kuće ali zbog prejakog sunca su brzo ocvale pa sam ih posadila na mjestu gdje će poslije podne biti u sjeni, njima su se jesenas pridružile još dvije, ona roza pendula je pukla zbog težine cvjetova. Dvije gazanije su prezimile vani a neke u plasteniku. Jedan dio lavandi koje sam pelcala u plasteniku su našle mjesto u cvijetnjaku. Još samo jedan tulipan je ostao u cvatu, bilo mi ga žao porezati kao druge. Ovaj cvijetak imam od prošle godine, trajnica je i cvate nešto između gazanije i suncokreta, neznam kako se zove, kada procvate stavit ću sliku za raspoznavanje. U kamenjaru cvate gazanija koja je prezimila u plasteniku u društvu sa plavim balončićima ( karpatski zvončić ? ) i delospermom boje ciklama. Mini juniperus, đurđice već ocvale i Euonymus i kameleon kojih se više ne mogu riješiti niču posvuda. Panoramska sa kamenjarom. I još jedna. |
|
|
|
![]() |
|
Hvala moon na posjeti, fali mi još poneka mirodija, htjela bi imati i mažuran i koriander.
|
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Smai, šta drugo reći nego da ti je sve predivno!!!
A zaista i jeste. Kada bi mi se maštanja ostvarila i kada bih imala ovoliki prostor na raspolaganju, mislila bih da sam carica.... ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Draga dadinice nije problem samo u prostoru već u vremenu za sve to posaditi i održavati, uz to moja djeca ne vole baš previše cvijeće i povrće, kažu da je mama kao krtica stalno u vrtu, za održavati veliki vrt moraš imati podršku barem nekoga iz obitelji. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Oprosti mi.... nisam ništa loše mislila. I trava je prekrasna, pogotovo kad je TVOJA!
Rekla sam to zato što sam ja podstanar, u jednoj trećini kuće, sa malim i pobetoniranim dvorištem. Za svaku promjenu prvo moram pitati....
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Da, baš je šteta što ljudi koji vole cvijeće stanuju u stanu i nemaju svoj komad zemlje gdje mogu saditi cvijeće bez ograničenja.
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |