Potunia - petunia spp |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 8> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve su prekrasne
![]() bugić, ne znam što je ljepše cvijetnjak ili cvijet |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
divne su natalija
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Majdaaa ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 260 |
Čini se da su ove narančaste najljepše :) i moja je tako bujna :)
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() |
|
Majdaaa ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 260 |
bebolina, istu kombinaciju i ja imam :) Ove ljubičaste mi puze...a žute su kao u gromadi i idu u vis...
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala :)....Je, ta mi je najljepša :)
|
|
![]() |
|
DijanaS ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2013 Status: Offline Bodovi: 14 |
Majdaaa prekrasne su... ove naranđaste su mi baš posebne....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Desiree ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Dalmacija Status: Offline Bodovi: 17 |
Ove godine baš kasnim s nabavkom sadnica ali slike potunija su me baš oduševile. Kako imam jednu zgodnu visilicu sa dvije košare - cvjetne kugle bi se super uklopile. |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
nije previse.ja sam u 80 cm posadila po 5 kom. kombinaciju crvenih i zutih i bit ce super,a to su potunije(poboljsana verzija petunije i surfinije) tvore kuglu i ne sire se jako niti rastu u duzinu pa nece bit natrpano a ni prazno.
![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Jaca, jel imaš koju fotku kasnijeg datuma ovih u sredini da vidimo kako su izgledale.....svaka je na svoj način lijepa, teško se odlučiti
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
|
![]() |
|
Moje potunie od prošle godine kupljene iz provjerenog rasadnika od kojih godinama kupujem cvijeće.Ove godine ima pet boja još razmišljam koje ću kupiti ,
|
|
![]() |
|
Hvala :) za sada imam, a i još nema puno cvjetića :) gledajući ove slike...čini se da sam i ja kupila dvije potunije i 1 petuniju :D
Pročitala sam da ih treba redovno zalijevati, svaki dan...danas sam ih malo polila iako su bile vlažne...strah me da ih ne polijem jer su pola dana na suncu...jel im smeta ako su stalno vlažne?....ima puno rupica da se voda cijedi, ali zemlja je svejedno vlažna. |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Ako imate vremena najbolje je ukloniti sve. Jer ovako se stvara sjeme I biljka nepotrebno gubi energiju.
|
|
![]() |
|
Kad cvijet ocvate jel da maknem samo ocvali cvijet ili i cijelu čašicu?
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Vidjela sam ih u Pordenoneu, bila ih je velika stalaža u svim bojama. Tamo nisam kupila ni jednu, mada mi je kasnije bilo žao
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |