Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273> |
Korisnik | |
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tulipani su i meni najdraži, doista su ti svi od reda prekrasni.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ženo draga, gdje ih sve nađe? Predivni su!!
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0">
![]() |
|
![]() |
|
zvončica3 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 99 |
Predivne slike, zarazit ću se ovim tulipanima...imala sam ih do prije par godina, kad su mi sve uništile voluharice i onda sam si rekla da neću više...ali svakog proljeća kad vidim rascvjetale vrtove, pa sad i ove slike....mislim da ću promijeniti mišljenje.
![]() |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Prekrasni su ti tulipani,ne zna se koji je ljepši.
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Vidi se da voliš tulipane jer uistinu imaš zavidnu kolekciju. Posebno mi je lijep zeleno bijeli, je li to njegova prava boja ? |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Kolekcija za divljenje, skidam kapu ovoliko boja i različitosti nisam vidjela na jednom mjestu i u ovo vrijeme, kod mene i listovi već požutili pa još koji dan idu van
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
ajme draga koja kolekcija ruza
![]() ![]() ![]() uzivala sam kod tebe-stvarno divno. pozdrav iz Hercegovine
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ooo,drage moje hvala vam što ste obilazile moj vrt.Bucka,tek vidim tvoje pitanje,nadam se da nije kasno za odgovor,ti tulipani su baš kao i uživo.Slika je vjerodostojna.U početku su tamno zeleni,vremenom postanu blijedo zeleni..
Klaudija,drago mi je da si svratila :) Imam punooo svježih slika ali sam se ulijenila za postavljanje na forum..Za koji dan ću staviti koju sličicu svježu :) |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
s nestrpljenjem iscekujem
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Auuuuu,pa ja sad vidim koliko lala imas,meni su nestale
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Sve je prelijepo,ali ruže i tulipani su presavršeni
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Draga Alisa tvoja kolekcija tulipana me oduševila,prekrasno!
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
I ja sam malo prolistala u natrag i uvjerila se da je kolekcija stvarno predivna !
![]() |
|
![]() |
|
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
tulipani, hibiskusi, dalije, ljubičasta ruža
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Debeeeeela se prašina nakupila u ovoj mojoj temi
![]() ![]() ![]() ![]() Pa jedan mali buketić mirisnih zumbula ![]() Narcisi ![]() ![]() ![]() ![]() Moja magnolija susan ove godine nije obilna u cvjetanju ![]() Bijeli puzajući flox prvi je odcvjetao svoje ![]() muscariji,debeli i mršavi :D ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Prelijep ti je vrt, pun novina!!!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |