Aeonium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 41> |
Korisnik | |
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
otok, ajme ljepote
![]()
...i ja tako mislim, ali eto ja krećem otpočetka i ovoga proljeća, nabavila sam kiwi ![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Baš su svi lijepi, a evo i moj skromni doprinos ovoj temi.
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Super izgledaju, uspješno su prezimili
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Veliki crnoglavac je novi, a ostali su od prošle godine.
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Glikice,to je sve samo ne skromno!
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Otok prekrasan je kiwi,Camellia pravo bogatstvo imaš,prekrasni su.
|
|
![]() |
|
OSica, onaj na gornjoj slici mi je poseban, pravo malo drvce !
|
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Otok ovaj tvoj kiwi je više nego divan. Moon i tvoj pravi lijepotan , Glikice doprinos je više nego skroman, a i tvoji su krasni Osice. Ma ustvari sve jedan lijepši od drugog.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kako su vam krasni
![]() osica, ovaj tvoj prvi mi je novost, divan je |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Svi su krasni,a i meni je Osica ovaj tvoj novost.Prekrasan je.
|
|
![]() |
|
Hvala vam,poseban je i sada čekam da vidim što mi je led napravio neki dan.Bila sam na selu a MM nema osjećaj za moje biljke :(, samo me je nazvao da mi kaže da pada led.Poludila sam.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() OSica ipak ga imam,nisam znala jer sa ga upravo dobila na poklon,kikach ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lijepo si se ponovila,volim ovako razgranate primjerke.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |