Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 76> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Velika
![]() Obzirom da je svibanj mjesec perunika, a perunike moja velika strast, me mogu a da vam ih ne pokažem. ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Draga moja, svaka riječ je suvišna na ovu ljepotu od drveća i cvijeća koje imaš!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
imaš prekrasno drveće, po meni najljepši ukras proljeća
![]() i kod mene je visterija procvala nakon šest godina. |
|
![]() |
|
martab ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
Draga Tikvic predivan vrt,bilo mi zadovoljstvo svratiti kodTebe
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga tikvić evo i mene u tvom proljetnom rascvjetanom vrtu, baš je lijepo
![]() Uh, nisam baš oduševljena informacijom da ti je visterija procvala nakon 7 godinan jer je i ja imam i tko će toliko čekati ... ![]() Šaljem ti
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I opet sam zavirila u predivan tvoj vrt, ljepote se nauživala i sretna idem dalje u dan!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Tikvic,draga,ovo je prekrasno,Visterija na Judinom drvetu
![]() zaista zadivljujuce,imas dosta ukrasnog drveca sto ja isto volim i imam ali je u povoju kod mene,Rpododendron ti je isto lep perunike ...ma sve je za 1O ![]() |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Krasno je kod tebe,ova rascvjetana stabla su prekrasna.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Ma nema veze što te nije bilo, uvijek je divno ući u tvoj vrt, jer je zaista čaroban. Sve ti je tako divno rascvijetano, melem za oči i dušu
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Tikvić draga, uživam ja u tvom cvijeću i rascvjetanom drveću, a pred kraj šok. Šta gliciniji tako dugo treba da procvate? Ja sam lani kupila bijelu i malo razočarana jer još ne cvate makar je lijepo narasla.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno pd proljetnica do procvjetalog rodića
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Vidim probudila se tikvić, baš mi je drago što sam te prozvala jer ljepota kolorita obara s nogu
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga prekrasna rascvijetana Hercegovina
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Kako je kod tebe lijepo. Judić mi je predivan. Zaista lijepa priroda i puno zelenila, a tek cvijeće i pogled - divota jedna!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepo je proljeće u Hercegovini!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga moja Tikvic , sve mi je lijepo , prelijepo , ali perunike nadmasuju , u mojim ocima , sve !
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Divota, rascvetano drveće, cvijeće, zelena trava, slike za pamćenje.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Koja krasna stabla!!!Moram priznati da najviše volim ukrasnu jabuku i Judino drvo jer obilno cvjetaju.
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Krasni grmovi i stabla, Hercegovina u punom sjaju! |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Preljepo, preljepo... , svaka čast , budem se došuljala opet odmoriti oči i naužiti se ljepote!
Veliki pozdrav i velika pusa ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |