Cvece je ukras baste |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 18> |
Korisnik | |
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Wizardice,dobro ti meni dosla u moj vrt,sledeci put mozes i
![]() Pozdrav
![]() ![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
wanessa..divno i kod tebe..predivno..danas samo lunjam po tuđim vrtovima i divim se svoj toj ljepoti a i ti se imaš sa čim ponositi..lijepo je sve i neznam kod koje bih se rado smjestila u cviječe jer svi imate cvijetnu divotu. A ruže da ne spominjem..očaravajuče sorte..
![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
SlavujVk, neverovatno, ja sam bila na tvojoj temi, dok si ti bila na mojoj...
![]() Ma ,nema veze ako si pogresila,shvatila sam da si se zbunila,jer pre toga je Betty napisala post, a inace je Betty moja draga prijateljica koju ovom prilikom pozdravljam,kao i tebe. ![]() Veceras cu otici na
![]() |
|
![]() |
|
Aralija, moram priznati da nisam neki veliki strucnjak za ruze, neke imam tek par godina, tacno je da ih s proleca cesto napadaju stetocine,vasi i razne bolesti, ali ja se uvek drzim onog"bolje spreciti nego leciti" , pa cim primetim neke promene na biljkama,ja odmah delujem. Pozdrav tebi
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
eto, sada sam te još zamjenia sa našom Betyy, vajda zato što ste mi vas dvije slične,drage i vedre.
oprosti,poruka se odnosila na tvoje cvijeće! ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Lijepo, cvijetno proljeće kod tebe, uživala sam u sličicama, a kako anđelkad kaže ruže su zakon samo što ja za njih nema uvjete, malo sunca jer su se stabla podigla pa ih brzo napadne bolest
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Lantana,hvala tebi na poseti,i dobro mi dosla!
![]() Betty,samo pozeli i kovrdzava sarena hosta bice -Tvoja! A sto se jasmina tice,najbolje je ako mozes da iscupas sa korenom,sa reznicom ce trebati duze vremena dok se primi. Kod mene je bas veliki zbun,probacu da iscupam deo sa korenom,nemoj da se mucis sa reznicama. ![]() SlavujK,nije vazno kako se zove,vazno je da uzivamo u njegovoj lepoti!
![]() |
|
![]() |
|
Moon
![]() Smail, i meni je zuta perunika najdraza,nekako mi je najveca i najlepsa! ![]() Leona,vajegela me je bas iznenadila svojim cvetanjem,vise im cvetova nego lisca,a sto se klematisa tice, jos su mladi, ali ja sam zadovoljna, bice i vise cvetova, nadam se...
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
nešto novo, nešto staro....i na kraju -plavo. bravo za vranjemil. sve ti je lijepo,draga Betty. naučila sam još jedno ime za pakujac-kandilica, baš lijepo. |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Kako biljke kod tebe uzivaju i bujaju,a tek cvetaju
![]() ![]() A,molim te,reci mi kad i kako se Jasmin moze zakoreniti (videla sam ovde kod mene u komsiluku jedan mali,zgodan i pristupacan za "uzimanje reznica" pa sam mislila da se samoposluzim ![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno cvijeće
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Uh a Clematisi,to zaboravih,kako lepa boja,Kandilice...kalanhoja....i moja ce da procveta a da ti kazem u poverenju,imam i ja plavi Clematis
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Bozeeee,sta si ti tu sve stavila,
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Wanessa kod tebe sve cvijeta, perunike su mi posebne osobito mi se sviđa žuta perunika.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Tu sam ponovo i razgledam divno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Moon,zadovoljstvo je moje sto te opet vidim u svome vrtu! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andjelka,tulipani su vec precvetali,na zalost,ove visoke temperature su doprinele da je njihovo cvetanje brzo proslo, ali su zato ruze zakon,one cvetaju celog leta,tako da cemo dugo uzivati u njihovom cvetanju. Hvala ti na poseti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ksan, i ja se uvek obradujem kad vidim da se otvorio novi cvetic,a posebno me raduje kad vidim da mi je neko bio u poseti. Hvala od srca!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |