|
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 43> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() |
Draga naša Sunceee, od sveg srca tvojem djetetu želim dobar oporavak i zdrav, sretan i dug život uz svoje najdraže. Neka ves sve zagrli Majčica Nebeska!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
![]() |
Draga sunceee, i ja želim tvom sinu što skorije ozdravljenje. Bit će sve uredu, mlad je i jak, a ljudsko tijelo čini čudesa kad treba samo sebe ozdravit. Moje misli i molitve bit će s tvojim sinom. Ma nema toga što mlad čovjek uz Božju potporu ne može prebrodit, samo treba malo vremena. Šaljem vam zagrljaje i puno pozitivne energije, sinu za ozdravljenje, a roditeljima i svima koji ga vole da lakše podnesu ovaj period oporavka i povratka u normalan, svakodnevni život.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
![]() |
Samo da te pozdravim, snažna majko i ženo! Nek vas čuva dragi Bog!
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
Draga Sunceee od srca želim transplantacija uspije, da tvoj sin što prije dođe kući i da sve to čim prije zaboravite.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() |
Tvoj sin ima dragu obitelj oko sbe a to je jako važno u ovakvim okolnostima, on je još mlad i snažan pa će mu to dodatno biti + u oporavku. Želim vam svima puno ljubavi i strpljenja, sve će biti dobro uz Božju pomoć.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Dan transplantacije je tzv. 0-ti dan, i onda se broji od 1... pa najmanje 30 dana ili čak 2 mj. Tek smo na početku, za sada je sve kako su planirali, nema nikakvih ekstremnih nuspojava, znakova odbacivanja.... ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() |
Nakon kolko dana je sve u redu pa se ide doma? Kad sin dođe doma brže će se oporaviti u lijepom okruženju.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
Bas se veselim da te vidim ! Dugo se vec nismo srele ! Nadam se da ce to sad biti cesce !
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
sunceee,
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Smail, hvala ti do neba na toplim riječima.
Radovi oko kuće su stali zbog zdravstvene situacije, ali nije stalo moje pretumbavanje biljaka, sađenje... to mi odvrača misli.... Hvala svima na podršci, divno vas je sve imati uz sebe, pa makar u mislima. Danas je 8 dan od taransplantacije od donora- sve je onako kako treba biti. Brojimo dane, nadamo se, ustrajemo, ne damo se smesti, vjera i ljubav nas još uvijek guraju.... Bit će sve u redu- mora biti! Ja uredno sve slikam, slikice i izvještaji će doći s vremenom- kad se sve posloži kako treba; najprije zdravlje, oporavak.... Sve vas
![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() |
Draga moja, od kada me nije bilo na forumu tebi se svašta izdogađalo. Malo sam obnovula tvoju temu, tj. pročitala sam sve od početka do kraja. Znam da Bog daje onima i onoliko koliko čovjek može nositi. Nadam se da je kod tebe sada sve u redu,a da su i radovi oko kuće gotovi. Uvijek mislim na tebe, i znam da će sve biti onako kako je Bog odredio.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
dobro vas je zatrpalo
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
Malo navratila da se izgrudam u tvom vrtu,a tamo snijega do neba.
Sunceeee, ugrij svu tu svoju okolinu,a i nas.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
![]() |
Krasan zimski ugođaj,kod nas ga nema,pa moje unuke žale.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |