Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 73> |
Korisnik | |
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepo ti je kucno cvijece a i kasna jesen kod tebe je bila rascvjetama
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Prekrasne orhideje draga moja!!!! A tek ruže
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno ti je vrtno i sobno cvijeće, a tek orhideje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Hvala vam drage moje!!Jedva čekam proljeće..Danas sam uzela jesenje lukovice jer su bile snižene pa nisam mogla odoliti.Znam da je kasno ali nema veze..Kupila sam i neke proljetne lukovice,sutra ih sadim ako me vrijeme posluži..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Bogami,dugo te nisam posetila
![]() ![]() ![]() Nemam šta da izdvojim kad je sve super,bez obzira na sneg napolju ![]() Eto mene uskoro opet ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
ajme šarenila
![]() |
|
VG
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Dragi moji,hvala vam na posjeti.Ja sam se skroz ulijenila,nervira me ovaj novi photobucket,pa sam slabo išta prebacila.Obećavam popravit ću se :) Uskoro ću staviti par sličica,novih biljčica koje sam uzela i ooga što stidljivo izviruje iz zemlje..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ajme koja paleta boja i vrsta.jako lijepa kolekcija
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Koja prekrasna kolekcija tulipana
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivni su ti, svih boja i oblika imaš! dok sam gledala tvoje carstvo tulipana rekla sam sebi da ih moram posaditi!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
kod mene tulipani prosli al sam zato uzivala u tvojima,predivna ti je kolekcija
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Koja kolekcija
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Tikvić,Antonija,Kamenjar i Lantana hvala vam na posjeti
![]() Antonija biti će mi drago ako am te podstakla da posadiš tulipane sledeće sezone ![]() Lantana,na etiketi nije bilo imena ,pisalo je samo da su to japanski drvenasti božuri.Nisam ni tražila naziv,sigurno ima i ime i prezime,čim saznam javim ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |