Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 142>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2013 u 07:20
Uzgajaš li i komarce u jezercu ili samo lopoče? Šalu na strnu, lijepo si sve dotjerala.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 23:11
Tenk ju Štefice, jezerce se polako popunjava listovima lopoča, ne znam kad će se cvjetovi pojaviti. Još si moram nabaviti vodeni zumbul, e on je krasna stvarčica, tj biljkica za barice.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 19:47
Krasno si sve sredila,jezerce je za 5 Clap
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 15:56
Uh Glikice, hvala ti....utješila sam se. Ja se već počela zabrinjavati...kad ono zli jezici, jel vidiš WinkEmbarrassed
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 15:40
Karmen, potpuno si u pravu, nije to pretjerivanje ako nadgledamo biljke i svakodnevno ih pregledamo. To je u redu, te biljke smo mi nabavili i moramo se brinuti o njima. 
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 15:23
Ja tebe uopće ne mogu zamisliti da sjediš i ništa ne radiš. Ovaj dio rečenice si baš ti " pa tako sređujem dio po dio i onda to spajam, pa uvijek nešto premjestim i tako to ide...."
Meni je to baš super. Ljudi kažu da ne treba pretjerivati oko cvijeća već da ga treba malo i pustiti a ne stalno nadgledati ali ja to jednostavno ne mogu. Stalno šetkam po vrtu, nešto premještam, čistim, otkidam lišće, povezujem, planiram. To me jednostavno ispunjava i to mi daje neki unutarnji mir.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 15:13
Joj Smail, vjeruj mi da ni ja još nemam potpunu viziju, pa tako sređujem dio po dio i onda to spajam, pa uvijek nešto premjestim i tako to ide....
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 14:38
Baš kao pravi vrtlar Glikice ti opet u akciji, jedva čekam da vidim tvoje nove ideje pretvorene u djela.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 14:28
Još nečim semoram pohvaliti: počelo je, počelo !!! Prvi cvijet kaktusa ove sezone:

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 14:24
Hvala Camellia, otočić je dobio još dva nova stanovnika,zadovoljna sAM I SAMA.
A sve ovo ostalo na slikama također čeka da postane nešto tako lijepo. Malo mi kišica smeta, ali neka je, dobro nam svima dođe.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 13:39
Opet prošetah,lijep ti je onaj otočić oko debla,trud se isplatio.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 13:33
Imam još nekoliko slikica, s tim da to sve još treba doraditi i dotjerati, ovo je tek osnova. Sad šetkam okolo, pogledavam i zagledavam sa svih strana, kombiniram i mudrujem kako dalje:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 13:23
Ma da, kupila sam koješta, no nisam još sve posadila, danas nastavljam ako vrijeme dozvoli.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2013 u 22:25
Glikica draga, imaš super plan.
vidjela sam danas gdje vučeš vrečice i pomislila da nam opet spremaš neko lijepo iznenađenje.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2013 u 22:02
Pokazat ću vam jedan detalj iz mog malog carstva, tako da vidite što u konačnici želim postići.....puno takvih detalja koje će se stapati jedan s drugim,. pa trećim i tako redom, sve dok se ne stvori jedna skladna cjelina.

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2013 u 21:59
Hvala Moon Hug.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2013 u 21:58
koje predivne kaktuse imas,oci su mi ispale na njima,veceras samo kaktuse  gledam i uzivam u njima..tvoj ciglenjak je super ,lijepo si polsozila kaktuse i sedume,jesu li sedumi ili..super je sve ,a da ubacis malo delosperme u ciglenjak ,malo bi dala boje a cvate od proljeca do zime.al ne one agresivne obicne roze ,ona bi ti brzo okupirala ciglenjak ,nego da nabavis one sto se sporije sire ,ima ih sad na sve starne na prodaju,razno raznih boja 
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2013 u 21:18
Lijepo si posložila svoj otočić, a rodić je krasan
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2013 u 21:09
Mari, hvala na posjeti i komentaru. Dobro si primjetila, kamenje je stvarno posebno i pazit ću da ostane vidljivo uvijek. Kad se sedumi i čuvari razrastu, pokidat ću viškove i pravit novi otočić negdje drugdje. Tongue.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2013 u 21:06
MK i ja se veselim danu kad ćeš mi uživo kročiti u moje cvjetno carstvo. Valjda ću do tada sve zrihtati, da mi budeš zadovoljna Embarrassed.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,172 sekundi.