Dipladenia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 46> |
Korisnik | |
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
stefica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
preslatke su
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Evo još jedna bijela damica od formata
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Dobar ti je format
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Bebolina divne su ti, ja ih već godinama kupim i uvijek baš kao i Štefica izgubim zimi. Bljak.
Štefi nasmijala si me do suza jutros, ja sam sebi čvrsto obećala da ju ove godine neću više kupovati... i naravno da jesam. Isto to sam sama sebi utješno rekla.... još ove godine joj dajem šansu. Shvatila sam da sam glupa što ju unesem tako rano u kuću... već u 10 mj. Ima kod mene jedna susjeda koja svoju mrtvo ledeno ostavi vani na nedaćama skroz do minusa i snijega i prasica joj još i cvate u takvim uvjetima. Odlučila sam da ću tako i ja ove godine, da što više skratim period boravka u zatvorenom, jer mi uvijek preživi od 10- 3 mj i onda taman kad treba krenuti van... krepa ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Stigla meni jedna ljepotica. Crvena :), jeij
Hvala Bebolina ![]() ![]() Idem joj sada pripremiti cipelice. Kako krasna biljka. Moja prva mandevilla u životu. ![]() |
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Predivne su!!!! Jedva čekam da moje procvatu, ali sve mi se čini da me čeka još duuugo do prvih cvijetova...
MermaidDreamer, želim ti puno uživanja u 'tvojoj prvoj mandevilli'
![]() |
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Hvala, Vlatkich
Presretna sam jer je to stvarno krasna i velika biljka ![]() nije da se vidi dobro i nije još na svome mjestu, radim joj lojtrice iliti skaline. Ovo mjesto je samo privremeno, kao i ova žuta vrečica ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ni list joj se nije zgužvao u transportu...yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Došla je bez ikakve štete. Svaka čast Bebolina. ![]() Sada je unutra (kiša i sl, hladno), ne bi voljela da jadna nadrapa zbog vremena. |
|
|
|
![]() |
|
@M.D. samo je ne zalijeva dok se supstrat potpuno ne zasuši, a ta temperatura vani joj neće smetati
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Pozorno pratim sve savjete jer moja ima jako dobar razlog da mi duuuugo potraje!
Bebolina ![]() |
|
![]() |
|
@vijolica |
|
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Hoću,hoću kad uhvatim vremena!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |