Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 272273274275276 407> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Glikice, ovo sam tek prosla prvi razred osnovne,,,
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Pinus, koliko su stari ovi tvoji ljepotani?
|
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
otvorile se konacno mahune na adeniumu iz baumaxa, oprasenim sa drugim adeniumom iz baumaxa, jos davno prosle godine kad sam isla malo vjezbat oprasivanje. vec sam bila zaboravila na njih, biljka stoji u kutu, sasvim slucajno skuzila da je pukla mahuna. s obzirom da su oba iz reznice, najvjerojatnije klonovi, ocito je taj kultivar samooplodan. tj ako ista isklija iz njih.
rasadila ove debeljuce promjer caudexa 4cm, visina biljke od razine zemlje do vrha 13 cm :) |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
ma kako samo postanu tako debeli?! Moji nažalost prate trendove, pa svi pokušavaju biti manekeni.
|
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Glikice, jesu li i po noci vani? Ja se svoje jos nisam usudila iznjeti...
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Bravo za prekrasne biljke, velike i male
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Lela, malci su vani i preko noći.
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Isuse kad gledam ovo od Pinusa mislim pa gdje je to on, u ovom podneblju sigurno ne, a i drugi su vam lijepi pa se pitam da li će od ovo moje bjede biti ikad išta
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Koliko vidim, tvoja bijeda baca listiće, a donji dio je dosta debeljuškast što znači da ima snage da nastavi rasti. Jedino, mislim da ga trebaš maknuti sa najjačeg sunca dok listovi ne ojačaju, još su jako mali i nježni, bojim se da će ih spržiti. Daj mu tek pokoju zraku u jutro i navečer, a kako bude rastao svakim danom po zraku više.
|
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@aralija
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Ovaj malac je
![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ajme Pinus, fantastični su ti!!!
molim savjet!!! jednoga sam, koji je imao samo jednu izduženu granu, porezala. tek sad se nadziru pupići novih grana. zaključila sam da mu je mala posuda. zanima me hoće li mu smetati ako ga sad presadim u veću. hoće li trošiti energiju na ukorjenjivanje, a rast grana zaustaviti. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
moji su danas bili na prozoru na sunčanju.oko 11 sati mi pozvoni neka nepoznata žena i ispita me uzduž i poprijeko o njima.ja mislila želi ih posaditi,a ona kaže da živi u okolici celja i da ih ima 40-tak komada.pošto ih je vidjela vani iznenadila se i stala.dala mi je jedan savjet u vezi zemlje.ona ih također sadi u zemlju za kaktuse,ali svakojem doda 1 šaku zemlje ''kompovit standard ''kojeg nabavlja u hrvatskoj.sa svim ostalim što sam joj ja ispričala se složila.šta vi mislite o tome
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vjerovatno žena ima male sijance koji su stalno gladni i žedni
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
bebiiii, hvala ti puno
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 272273274275276 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |