Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 132133134135136 407> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
ma kako samo postanu tako debeli?! Moji nažalost prate trendove, pa svi pokušavaju biti manekeni.
|
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
otvorile se konacno mahune na adeniumu iz baumaxa, oprasenim sa drugim adeniumom iz baumaxa, jos davno prosle godine kad sam isla malo vjezbat oprasivanje. vec sam bila zaboravila na njih, biljka stoji u kutu, sasvim slucajno skuzila da je pukla mahuna. s obzirom da su oba iz reznice, najvjerojatnije klonovi, ocito je taj kultivar samooplodan. tj ako ista isklija iz njih.
rasadila ove debeljuce promjer caudexa 4cm, visina biljke od razine zemlje do vrha 13 cm :) |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Pinus, koliko su stari ovi tvoji ljepotani?
|
|
Lipik
|
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Glikice, ovo sam tek prosla prvi razred osnovne,,,
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Hvala Pinus, je, sad je lakše.
|
|
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Bravo Glikice. Ušla si u „štos “ i sada će ti biti puno lakše. Lijepo izgledaju!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lela, kao i ti i ja sam se napatila s njima, ali isplati se biti uporan. Inače, ja sam ove stranice iščitala milijun puta, puno mi je pomoglo, ali dok nisam sama uočila gdje griješim......tek onda mi je krenulo. A jest mi bilo muka, sad mi se čini vrlo jednostavno.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us lijevo je obični, desno kultivar, tzv.žućo. Obični ipak brže raste od žuće, iako su u potpuno istom supstratu i na potpuno istom tretmanu. Ne žalim se, naravno, žućo lijepo napreduje, listovi mu dobivaju lijepu boju i ja sam viže nego zadovoljna. |
|
|
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Hvala
![]() Uh, Andina imala imala sam ja more neuspijeha sa njima... tako da sam vec rekla; nikad vise! Ali evo zahvaljujuci curama sa foruma,,, ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Kod tebe prvo pa ... vrlo uspješno! Čestitam, Lela!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Krasni sijanci
![]() Bravo draga
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Moji prvi sijanci! Koji su mi stigli do ovoga stadija!
![]() ![]() Stefice ljevo! Bebolina desno! ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
OK,hvala!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Svoje adeniume još uvijek svako večer unesem u garažu a ujutro iznosim van. Kada će noći biti preko 15 C neću ih više premještati. Izdržali bi adeniumi i niže temperature ali bi usporili vegetaciju a to ne želim.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Svi su vam lijepi,neću nikoga posebno hvaliti.Htjela sam samo pitati Pinusa kad ih smijem preko noći ostaviti vani? Jel još uvijek kod nas na kontinentu prerano,prehladno?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
G ti je dobro rekla, s tim da ja uopce ne kuzim tamo sa slike kakav je supstrat? cini mi se da ima nesto perlita, kaj ti je drugo jos unutra?
|
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Svašta ću ja od vas naučiti, hvala vam na savjetima, ja sam ga kao prava Bračka držala na minimumu vode, ali više od straha da ne strune nego od škrtosti
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 132133134135136 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |