Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt pokraj Save
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt pokraj Save

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8081828384 109>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 1,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2013 u 21:55
Odlicne slike, prekrasno cvijece! za uzivanje!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 497
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2013 u 22:00
blue draga, predivne slike jos divnijeg cvijecaThumbs%20Up  bas sam uzivala.. a roda je bomboncek:)

nadam se da ce se uskoro sniziti razina vode:( al tocno sto Andina kaze, slike su prelijepe!
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2013 u 22:07
Prekrasno blue, pa čak i poplava, gledana tvojim očima, djeluje nestvarno lijepo!!!
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 07:40
sto da ti kazem nego smile141....sve je divno, a imas i smisao za fotografijuWink
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 18:51
Drage moje šttačice hvala na posjetismile78
Slavujčicebaš ti hvala ,to je onaj najbolji dijo a druge ćemo polakoEmbarrassed
Osica dođi mi opetHug
Korjenko to je ljepota ovoga foruma- što imamo cvijeće iz svih krajeva Lijepe našeTongue
Arajlija drago mi je da navratiš i da ti se slikice sviđajuSmile
Lejla h ljep pozdrav i dođi mi opetHug
Kikach Sava opada i sada će nam ostati more komaraca,već su počeli napadatiUnhappy .H
vala na komplimentuSmile
Tikvić iskreno govoreći i je jako lijepo za vidjeti samo što su usjevi nastradali ali gledajući dalje ta zemlja bude jako plodna u idućim godinama tako ona uzima i dajeSmile
Mona hvala na komplimentuEmbarrassed
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 18:54
preslica

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 18:55
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 18:57
dijo dvorišta gdje su mi božuri i delfijumi

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 18:59
Evo još Save još je moćna .Žao mi je susjeda preko Save oni plivaju već mjesec dana

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 19:01
Još jednom moja MK i Sava
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 20:50
ova zadnja slika je kao iz casopisa ,ma predivna je ,,bravo umjetnice 
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 20:55
vrati se opet,gledam savu,gledam i mislim se,sjecam se kolko me je bilo strah preci preko nje sa splavom ,kad sam poslje rata isla u posjet mojima ...bas mi sad ova tvoja slika vrati uspomene i lijepe i bolne..kolko god ja zabotavljala odakle sam ,i mislila da ne pripadam tamo ,ipak eto sama rijeka sava je izazvala bol i ceznju ...pozdrav saljem savi Smile
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 21:26
za SVE

Poplava tulipana i narcisa u tebe vidim ja ...predivno.....a o slici di se oblaci kupaju neman riči
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 08:01
blue sve ti je krasno,ali izdvajam preslice.sad moram žicati.želim ih u razmjenu.jako mi se sviđa tvoj dio dvorišta s božurima i delfiniumima.ta dva cvijeta su mi jako draga smile93
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 14:22
Lijepo je kod tebe pokraj Save
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 17:42
Prekrasna  mi je ova zadnja slika
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 20:43
Krasno cvijeće, no meni je ova slika Save, predzadnja, prekrasna
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 21:00
Prekrasni photo sesion divim se cvijecu a bome i fotkamasmile78
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 23:31
Kamenjar uspomene lijepe ili ružne bude sjećanja nadam se ona ljepša a ona ružna neka se izbrišusmile78
11111 ružo hvalasmile78
ajamasmile78
kaktusić smile78
 dijanasmile78
moonsmile78
arajlijasmile78
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 23:36
baš nije bijeli dupli ali i ovakav je lijep ,baš vole slagati -to je uredu kada nemaš takav primjerak a kada imaš bude ti krivo  ,znaju oni da slika prodaje proizvod

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8081828384 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.