Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 109> |
Korisnik | |
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odlicne slike, prekrasno cvijece!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
blue draga, predivne slike jos divnijeg cvijeca
![]() nadam se da ce se uskoro sniziti razina vode:( al tocno sto Andina kaze, slike su prelijepe!
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Prekrasno blue, pa čak i poplava, gledana tvojim očima, djeluje nestvarno lijepo!!!
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
sto da ti kazem nego
![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Drage moje šttačice hvala na posjeti
![]() Slavujčicebaš ti hvala ,to je onaj najbolji dijo a druge ćemo polako ![]() Osica dođi mi opet ![]() Korjenko to je ljepota ovoga foruma- što imamo cvijeće iz svih krajeva Lijepe naše ![]() Arajlija drago mi je da navratiš i da ti se slikice sviđaju ![]() Lejla h ljep pozdrav i dođi mi opet ![]() Kikach Sava opada i sada će nam ostati more komaraca,već su počeli napadati ![]() vala na komplimentu ![]() Tikvić iskreno govoreći i je jako lijepo za vidjeti samo što su usjevi nastradali ali gledajući dalje ta zemlja bude jako plodna u idućim godinama tako ona uzima i daje ![]() Mona hvala na komplimentu ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ova zadnja slika je kao iz casopisa ,ma predivna je ,,bravo umjetnice
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
vrati se opet,gledam savu,gledam i mislim se,sjecam se kolko me je bilo strah preci preko nje sa splavom ,kad sam poslje rata isla u posjet mojima ...bas mi sad ova tvoja slika vrati uspomene i lijepe i bolne..kolko god ja zabotavljala odakle sam ,i mislila da ne pripadam tamo ,ipak eto sama rijeka sava je izazvala bol i ceznju ...pozdrav saljem savi
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ![]() Poplava tulipana i narcisa u tebe vidim ja ![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
blue sve ti je krasno,ali izdvajam preslice.sad moram žicati.želim ih u razmjenu.jako mi se sviđa tvoj dio dvorišta s božurima i delfiniumima.ta dva cvijeta su mi jako draga
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo je kod tebe pokraj Save
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Prekrasna mi je ova zadnja slika
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno cvijeće, no meni je ova slika Save, predzadnja, prekrasna
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Prekrasni photo sesion divim se cvijecu a bome i fotkama
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Kamenjar uspomene lijepe ili ružne bude sjećanja nadam se ona ljepša a ona ružna neka se izbrišu
![]() 11111 ružo hvala ![]() ajama ![]() kaktusić ![]() dijana ![]() moon ![]() arajlija ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |