Frezija |
Odgovori | Stranica <1 9101112> |
Korisnik | |
SolarWindKiss
Upravo klijam Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 100 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
SolarWindKiss
Upravo klijam Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 100 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sorry, nije me bilo dugo vremena, imala sam neodgodivih obaveza, pa sam zapostavila ovu temu....ali evo novih informacija....slika ispod je slikana prije nekoliko dana kada su izbili prvi cvjetni pupoljci
A ovako izgleda danas sa pupoljcima koji su tek poceli da se otvaraju. A za par dana ce se konacno vidjeti i pravi otvoreni cvjetovi :) |
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe su ti frezije. No, meni je za oko zapeo onaj maleni žuti cvijetak na slici od 22. prosinca. Znaš li kako se zove?
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sandra Šteko
Nedavno posijan Pridružen: 12 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 41 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja imam tri lukovice u sudovima i samo mi je jedna nikla.Čestitam na tvojima i jedva čekam sličice kad procvjetaju desert rose. |
|
agava1504
Već proklijao Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rado bi posadila frezije, do sad ih nisam nikad imala, a jako su mi lijepe...samo molim znalce,da mi pomognu..da li ih mogu sad saditi u zemlju, kao i gladiole, npr...ili da ih ipak i sad posadim u tegle...
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo SW
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sandra hvala na čestitkama iako mislim da mi ovo lijepo lišće nije garncija da ću uživati i u cvjetićima. Naravno, dati ću sve od sebe! Meni su od 10-ak lukovica proklijale baš sve.
Agava ja nisam znalac, ovo je moj prvi pokušaj da uzgojim frezije, za sada ide... Ja sam pratila uputstva na pakiranju, piše da se sade 3., 4. i 5. mjesec i 9., 10. i 11. mjesec i to u tegle na razmak od 10 cm a na dubinu od 7 cm. Ako ne dobiješ stručniji odgovor, savjetujem da pokušaš ovako.
|
|
agava1504
Već proklijao Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala desert rose..tako ču i napraviti, u tegle pa van..
|
|
fragola
Novo sjeme Pridružen: 10 Ožujak 2013 Lokacija: Italy Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja danas posadila u dvije teglice frezije ali sam ih stavila van.Mislim da im treba sunca da bi mogle napraviti cvijet.
|
|
desert rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje frezije i dalje lijepo rastu, još su u kući jer vani je brrrr za njih...
Oprezna sam sa zalijevanjem i prihranjivanjem i jedva čekam da iznesem teglu na balkon, ma samo da jedna procvjeta - ja zadovoljna.
|
|
fragola
Novo sjeme Pridružen: 10 Ožujak 2013 Lokacija: Italy Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moje su nikle
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
desert rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne su ti frezije bebolina, bravo!
Vidim da nisu vezane i uspravne nego polegnute. Da li je to njihov prirodni položaj?
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@desert rose
To je jedna žardinjera u kojoj su bile rasađene mlade lukovice, samo što je susjedov mačak baš tu žardinjeru odabrao za svoj odmor na suncu.
Eto zašto su frezije u horizontali.
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
desert rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aaaaa tako znači! Ja sam uz svaku lukovicu zabola štapić za ražnjiće i privezala. Tako-tako sam zadovoljna kako to izgleda, istina nije lišće baš dekorativno. Molim te obavezno poslikaj opet kada se cvjetići skroz otvore!
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
desert rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
desert rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina super su, kada moje ljubičaste procvjetaju (veliki sam optimist) lijepo će se uklopiti u tvoje šarenilo. Da li imaju lijep miris?
|
|
Odgovori | Stranica <1 9101112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |