enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120121 221> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i kod tebe buknulo naglo s cvjetanjem
![]() buba-mara je uistinu znak sreće i radosti, to sam sigurna ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
e baš volim kad danima kasnim u razgledavanje... to znači puuuno uživanja u divnim slikama. Baš je lijepo krenulo i kjod tebe draga nona.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Usprkos kišnom vremenu, lijepo ti se vrt rascvjetao, a i drač po livadama je lijepi kad se malo bolje pogleda. Kod nas je do neki dan bilo isto tako vlažno i šljapkavo, a danas bi mogla zalijevati kak su sunce i vjetar osušili zemlju. Tvrda je ko beton, tak da motika samo odskoči.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Cvijet nad cvijetom i to u svim bojama ! Predivno !
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
drage i mile moje šetate vi kod mene
![]() ![]() danas smo se konačno malo odmorili pa sam poslikala nešto za one koji navrate, naime 17 mi je umrla svekrva 94.g., 19 smo ju sahranili, karmine smo imali u našem dvorištu bilo je preko 50 ljudi, a zvijezda dana je bila moja mahonija , tako je mirisala i lijepo izgledala na zelenoj travi da su se svi divili, a nekima sam i grane rezala za pelcanje ![]() ![]() neznam kako je kod vas ali kod mene ovih dana voće je toliko procvjetalo da mi oduzima dah i ne mogu ga se nagledati, danas moja krupna višnja ![]() i Tara je oduševljena ![]() pa neka rana kruška ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Saućešće tvom mužu i tebi,vidjela sam da ste jučer ujutro već bili na selu,išla sam u OS.krasno ti je u dvorištu i prelijepa unućica
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...dugo me nije bilo u tvom predivnom vrtu...mirisnom vrtu...baš su se lijepo pootvarale i voćke i cvjećke!
No, slika za plus pet mi je danas Tara u voćnjaku! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Mahonija je fenomenalna !!!
A nemoj mi reć da je Tara već tolika ? |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mahonija
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Lovro
![]() Glikica ![]() aralija ![]() dugo je bila zima i nikako da procvjetaju biljke, međutim sad kad je ugrijalo sve se odvija expres ,npr ova mini perunika tu je pup a nakon dva sata je bila rascvjetana isto tako i bijele ljubičice ![]() ![]() lunaria mi je u aleji ruža a u pozadini moj povrtnjak koji tek popodne idemo frezat i sadit i sijat ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Znam, planiram doći u Brod onaj vikend kad je sajam, pa se nadam da ćemo se vidjeti.....konačno !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Zao mi je zbog tvoje svekrve...Ali, zivot ide dalje.
Mahonija je prekrasna,i ostale biljke koje sam videla u tvom vrtu,ali je najlepsi cvetic u tvome vrtu svakako - Tara! Dusica mala,ona se vec sprema da "bere" kruskice! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja mislim da je tvoja mahonia najljepša na forumu
![]() Oduševili su me i tvoji šatirani bijelo-žuti narcisi, stvarno su prekrasni !! |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
sve se probudilo kod tebe
![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Glikica, Wanessa, korijenko, 11111, Mari,5510
![]() moram vam napisati koliko je velik utjecaj medija na nas što uostalom i sami znate, moja djeca gledala vrtlaricu i prilog o zimzelenu, vinci i skuže kako i to mama ima godinama i sad im je divna, krasna i treba ju što više raširiti ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Sve je lijepo kod tebe,ali ovaj cvijetak u kapici sa mašnicom je najljepši,nemogu odoliti
![]() |
|
![]() |
|
Jaco123
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Nona!
Mahonija je svojom ljepotom ispratila tvoju svekrvu našem Nebeskom Ocu.
A unučica Tara vaš je mali anđelčić, zaista je već velika djevojčica!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120121 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |