Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Terasa za unučicu... njen kutak za igranje. Bako, za 10 si!
Da ne zaboravim, držim fige za uspjeh u bonsai-avanturi. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dadinice, to joj je određeno za igranje, nema više prostora, ostatak dvorišta je opasan za nju. Ovo je super ispalo, cigle sam imala, i majstor mi bio jeftin, sad jedino trebam kupiti onaj zeleni tepih-travu, tako da će to biti raj za dijete, da ne pogrebe koljena na betonu.
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Cvjetnice, bonsai , sve je prekrasno a terasa za ljubimicu e to je posebna priča , uživat će u društvu posebnog ljepotana
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
gledajte ovo: ovaj maleni u bijeloj teglici više nije moj, od sada pripada Free:[IMG]http://i1052.photobucket.com/albums/s457/Glikica/100_0688-1.jpg" />
< Genijalna si....svaka čast!!! Pregledah temu od 0-58...ovo mi se posebno svidjelo....imam 6 primjeraka...ali mi rastu u skupini..razmišljam dali bi ih dijelio ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ako makneš kamenje sa puzečeg ružmarina onda češ dogodine imati grane (pvaljenice) ukorjenjene u zemlju pa češ moči dalje prisađivati ako to budeš htjela ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Dobro si to smislila!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Aralija, zahvaljujem na posjeti, ma znaš, moje dvorište nije bilo predviđeno za malu djecu (jezerce,kaktusi, kamenje), al eto dogodila mi se unučica koju naravno obožavam, tako da smo našli rješenje. I svi zadovoljni !
|
|
|
|
![]() |
|
Fiki, taj kaktusić je već odavno u Međimurju kod Free.
Hvala ti na posjeti i smajlićima. |
|
|
|
![]() |
|
Ružo, dobro da si mi ovo rekla, nisam to znala. E onda ću ga preseliti na jednu drugu lokaciju gdje će mi kao takav odlično rasti na jednoj kosini
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dijana, super je, valjda ćeš i uživo to jednom vidjeti, bit će to mjesto i za kavicu popiti.
|
|
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Malo sam i opet navratila. I naravno da sam se opet divila novinama. Posebno me zanimaju tvoji bonsai i jedva čekam da ih objaviš.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Sanja,uskoro ću pokazati bonsaije,tj ono što će za nekoliko godina biti bonsai !
|
|
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Vidjela sam tvoj post da ćeš objaviti, zato se i oštrim.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Glikice, kod tebe se radi punom parom, baš sam znatiželjna i samo da znaš pratim te budnim okom.
![]() |
|
![]() |
|
Karmen,za par dana bit će pravih i lijepih slika,još malo i bauštela je gotova, polako se spremaju viškovi kalića, a alat je još uvijek na sve strane, pa sam se danas nabola na vile, boli me sad noga ko sam vrag, no bit će sve dobro za dan-dva.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
A što je prljava.......
|
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
A, pretpostavljam, ljuti se na "zločestu" baku?
I ovako ljuta je preslatka! ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Ma ludača mala, sad je isfurala takvu facu, kao ljuti se, smrkne se i onda se opali smijati......
A kad ugleda cvijeće onda viče: auuuuuuuu....... |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |