Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 142>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 19:34

Uploaded with ImageShack.us
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 21:06
Terasa za unučicu... njen kutak za igranje. Bako, za 10 si!

Da ne zaboravim, držim fige za uspjeh u bonsai-avanturi.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 21:59
Dadinice, to joj je određeno za igranje, nema više prostora, ostatak dvorišta je opasan za nju. Ovo je super ispalo, cigle sam imala, i majstor mi bio jeftin, sad jedino trebam kupiti onaj zeleni tepih-travu, tako da će to biti raj za dijete, da ne pogrebe koljena na betonu.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 22:38
Cvjetnice, bonsai , sve je prekrasno a terasa za ljubimicu e to je posebna priča , uživat će u društvu posebnog ljepotanasmile78za oboje
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 23:08
gledajte ovo: ovaj maleni u bijeloj teglici više nije moj, od sada pripada Free:[IMG]http://i1052.photobucket.com/albums/s457/Glikica/100_0688-1.jpg" />

< Genijalna si....svaka čast!!! Pregledah temu od 0-58...ovo mi se posebno svidjelo....imam 6 primjeraka...ali mi rastu u skupini..razmišljam dali bi ih dijelio !

Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2013 u 00:08

ako makneš kamenje sa puzečeg ružmarina onda češ dogodine imati grane (pvaljenice) ukorjenjene u zemlju pa češ moči dalje prisađivati ako to budeš htjela
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2013 u 07:53
Dobro si to smislila!
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2013 u 08:42
Aralija, zahvaljujem na posjeti, ma znaš, moje dvorište nije bilo predviđeno za malu djecu (jezerce,kaktusi, kamenje), al eto dogodila mi se unučica koju naravno obožavam, tako da smo našli rješenje. I svi zadovoljni !
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2013 u 08:44
Fiki, taj kaktusić je već odavno u Međimurju kod Free.
Hvala ti na posjeti i smajlićima.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2013 u 08:49
Ružo, dobro da si mi ovo rekla, nisam to znala. E onda ću ga preseliti na jednu drugu lokaciju gdje će mi kao takav odlično rasti na jednoj kosini smile78
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2013 u 08:51
Dijana, super je, valjda ćeš i uživo to jednom vidjeti, bit će to mjesto i za kavicu popiti.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2013 u 11:55
Malo sam i opet navratila. I naravno da sam se opet divila novinama. Posebno me zanimaju tvoji bonsai i jedva čekam da ih objaviš.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2013 u 19:30
Sanja,uskoro ću pokazati bonsaije,tj ono što će za nekoliko godina biti bonsai !
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2013 u 19:41
Vidjela sam tvoj post da ćeš objaviti, zato se i oštrim.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2013 u 20:08
Glikice, kod tebe se radi punom parom, baš sam znatiželjna i samo da znaš pratim te budnim okom.smile219
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2013 u 21:19
Karmen,za par dana bit će pravih i lijepih slika,još malo i bauštela je gotova, polako se spremaju viškovi kalića, a alat je još uvijek na sve strane, pa sam se danas nabola na vile, boli me sad noga ko sam vrag, no bit će sve dobro za dan-dva.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2013 u 22:54
samo da vampokažem kako je moja beba "ljuta"...

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2013 u 22:55
A što je prljava.......
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2013 u 22:57
A, pretpostavljam, ljuti se na "zločestu" baku?

I ovako ljuta je preslatka!
za malenu ljutkicu-slatkicu
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2013 u 23:01
Ma ludača mala, sad je isfurala takvu facu, kao ljuti se, smrkne se i onda se opali smijati......
A kad ugleda cvijeće onda viče: auuuuuuuu.......
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.