Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 142>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 14:54

Uploaded with ImageShack.us

Kerija je počela cvasti, mislim da će biti prelijepa, posebno što ja volim žuto ćeće !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 14:51
ova pokrivačica, neke roza-krem boje,nakon nekoliko godina cmoljenja, je konačno krenula kako treba:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 14:47
Ružo, za štrudlu od višanja dajem sve !!!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 14:47
puzajući ružmarin počeo cvasti

Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 14:46
a tek mermelada od višnje...a štrudla....mmmmmmmmmmm
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 14:44
evo malo novih slikica:

višnja u punom zamahu, bit će finog sokića !
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 14:41
Anaida,stalno sam u poslu, stvarno ! I puno posla imam, jer nešto pretumbavam i dvorište dobiva jednu novu dimenziju, jedan novi štih !
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 08:54
Glikice, vrijedno si krenula u novu vrtlarsku sezonu. Sigurna sam da će tvoj trud biti obilato nagrađen!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2013 u 19:29
sve je odlično, smile113
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2013 u 18:47
Jesam, smislila sami danas se već napravilo. U ponedjeljak slijedi finiširanje, jako sam zadovoljna, brzo i jeftino. Ogradica će biti odlična, cvijeće ostaje čitavo, a unučica ima mjesto za igranje ! Čim bude gotovo do kraja, slikat ću !
Danas sam isto puno posla napravila,posadila puno toga novoga, al opet sam krepana, jesam ti kondiciju, nikako ojačati leđa !
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2013 u 18:35
[

Wink Jesi li smislila ogradicu za terasu za unučicin dio dvorišta? [/QUOTE]

a tko će onda otkidati glavice cvijeću?
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2013 u 17:19
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2013 u 17:15
Moramo li baš uvijek ostaviti tragove da znaš tko je bio u posjeti? Onda molim montiraj nadzornu kameruWink Jesi li smislila ogradicu za terasu za unučicin dio dvorišta?
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2013 u 11:18
ovih dana svi nešto paleWink oko mene susjedi šalju dimne signale a često se nađem i u oblaku dima i pepelaLOL
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2013 u 10:33
Vijolica, taj panj je stvarno atrakcija u mom dvorištu, ko god mi dođe svima oko zapne za njega. Moram još neke fore na njega posaditi. Fali mu još zelenoga. Bit će...
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2013 u 10:31
Carol je, mahonija je krasna, već dugo si ju želim i eto sad ju imam. I odmah je procvala, prekrasno žuto ! Trenutno je u tegli, uskoro će biti posađena u vrt na stalnu poziciju .
Kod tebe je bilo stvarno puno snijega ove zime, šteta da se polomila.

Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 23:42
Svako malo prošvrljam po tvom vrtu,ali se ne javim
Panj ti je fantastičan,a još kad se zazeleni
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 23:30

Vec lijepi grmic mahonije si nabavila, uzivaj u njoj. Moja je ove zime dosta nastradala (citaj polomljena ) od hrpetina snijega.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 23:19
i još jedna biljka,meni jako draga, dugo vremena sam ju željela i sad ju napokon imam:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 22:49
Ksan, baš tako, sve bih nekako u par dana da bude, ali ne ide. Ipak treba malo više vremena.

Dadinice, ono na lomači je......osim uobičajenog što se pali svako proljeće, spaljen i jedan vještac koji mi je ..........uh, da ne pričam dalje !
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.