Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
uhhh onaj tvoj panj... upada u oko.....može li on stati u gepek od auta,koliki je??? ..... nemoj zaboraviti popiti andol prije spavanja
![]() .....sutra će te boliti svaka koščica pa moraš odmarati......pa nam,šetajuči se - poslikaj bodljiče koje svi željno očekujemo viditi ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pazi asparagusa, alaj se i razbacao! Jedva dočekao sunce...
A koga si to spalila na lomači? ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Ruška draga, panj je jako veliki i ne stane u gepek od auta ! A više me neće ništa boliti, najgorje je prošlo, sad sam svaki dan u poslu i održavam kondiciju. Kaktusi još nisu svi vani, trebam novo mjesto za njih ove godine. Nqaime, moja unučica će dobiti prostor gdje su oni lane bili, pa kaktusi moraju dobiti novu lokaciju, a još ne znam kamo s njima.Suitra je kod mene bauštela,pa ćemo vidjeti što i kako dalje.
Dadinice, asperagus pustio pipke po pola metra duge, stvarno me zanima kako će to ubuduće izgledati ? |
|
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Mi bi sad odjednom sve a to ne ide
![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
netko je bijo jako vrijedan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ksan, baš tako, sve bih nekako u par dana da bude, ali ne ide. Ipak treba malo više vremena.
Dadinice, ono na lomači je......osim uobičajenog što se pali svako proljeće, spaljen i jedan vještac koji mi je ..........uh, da ne pričam dalje ! |
|
|
|
![]() |
|
i još jedna biljka,meni jako draga, dugo vremena sam ju željela i sad ju napokon imam:
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vec lijepi grmic mahonije si nabavila, uzivaj u njoj. Moja je ove zime dosta nastradala (citaj polomljena ) od hrpetina snijega. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Svako malo prošvrljam po tvom vrtu,ali se ne javim
![]() Panj ti je fantastičan,a još kad se zazeleni ![]() |
|
![]() |
|
Carol je, mahonija je krasna, već dugo si ju želim i eto sad ju imam. I odmah je procvala, prekrasno žuto ! Trenutno je u tegli, uskoro će biti posađena u vrt na stalnu poziciju .
Kod tebe je bilo stvarno puno snijega ove zime, šteta da se polomila. |
|
|
|
![]() |
|
Vijolica, taj panj je stvarno atrakcija u mom dvorištu, ko god mi dođe svima oko zapne za njega. Moram još neke fore na njega posaditi. Fali mu još zelenoga. Bit će...
|
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ovih dana svi nešto pale
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Moramo li baš uvijek ostaviti tragove da znaš tko je bio u posjeti? Onda molim montiraj nadzornu kameru
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
[
![]() a tko će onda otkidati glavice cvijeću?
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Jesam, smislila sami danas se već napravilo. U ponedjeljak slijedi finiširanje, jako sam zadovoljna, brzo i jeftino. Ogradica će biti odlična, cvijeće ostaje čitavo, a unučica ima mjesto za igranje ! Čim bude gotovo do kraja, slikat ću !
Danas sam isto puno posla napravila,posadila puno toga novoga, al opet sam krepana, jesam ti kondiciju, nikako ojačati leđa ! |
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
sve je odlično,
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Glikice, vrijedno si krenula u novu vrtlarsku sezonu. Sigurna sam da će tvoj trud biti obilato nagrađen!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |