Delosperma |
Odgovori | Stranica <1 4567> |
Korisnik | |
Lavandablue
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Delosperma 'Graaf Reinet': Delosperma 'African Queen':
Delosperma aberdeenense: Delosperma brunthalerii: |
|
Sponzorirani linkovi | |
Lavandablue
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Delosperma 'Kelaidis':
|
|
Lavandablue
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Delosperma 'Lavender Ice':
Delosperma ashtonii 'Blut': |
|
Paeonia
Novo sjeme Pridružen: 08 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeste li vidjeli gdje ove narančaste i crvene delosperme za kupiti?
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da samo znas sta mi radis sa ovim slikama,nema meni sna nocas,mislit cu na ove ljepotice,i smisljat nacin kako da dođem do njih,a doci cu,kako god..moram ovo imat...ajme koja ljepota,nemogu je se nagledat. |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Moje nove delosperme |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su će-će
|
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divna je, posebna.
|
|
Rijeka
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
moon
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, kako su vam lijepe, pa nisam pojma imala da ima toliko boja. Ja imam samo onu uobičajenu roza, ali ove su zbilja čudesne.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lavandablue, Camellia, Mira K., moon, . Pa gdje pronađete takve predivne boje?
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
FLORAMYE, ova je zbilja posebno lijepa
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako im odoleti ?! Nikako! Za početak dođeš ovde , zaraziš se , kupiš jednu , onda puštaš uzdahe i počneš da motaš po glavi i bašti gde bi mogle da se "udenu" . Nema ni pedalj , onda idu u saksiju . Dođe druga, srećom još je mala , ne pravi problem
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 4567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |