Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Identifikacija biljaka
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prepoznajte mi ovo
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Prepoznajte mi ovo

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 243>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Status: Offline
Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 23:14
mislim da je salamonov pečat
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 22:41
...tko me prepoznaje?

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 21:56
Originalno poslano od člana natalija natalija napisao:

pustolov, pazi kud ćeš s njom, ako je imaš ili želiš imati u vrtu, jako brzo se širi 

Uh ne treba mi u vrtu ova biljka je ionako samonikla rasijala se ko epidemija;)
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 21:18
Originalno poslano od člana Paranoid Paranoid napisao:

Pozdrav, evo još jednu biljku za identifikaciju imam, pa ako netko zna, molila bih pomoć. :D

možda vrsta ficusa
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 21:18
pustolov, pazi kud ćeš s njom, ako je imaš ili želiš imati u vrtu, jako brzo se širi 
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 20:06
Ah super znaci ne otrovna je i dok su stari ljudi to upotrebljavali znaci vrijedi cemu.

Seneka
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 19:51
pustolov koliko ja znam naši stari su pravili čaj od dobričice za iskašljavanje i bolesti pluća,a također su prali lice kod teških akni
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 15:20
Da li je ova biljka ljekovita?Dobricica.

Seneka
Na vrh
Paranoid View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 4
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Paranoid Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 11:11
Pozdrav, evo još jednu biljku za identifikaciju imam, pa ako netko zna, molila bih pomoć. :D

Na vrh
MermaidDreamer View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 343
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MermaidDreamer Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 11:02
Može li mi tko pomoći u identifikaciji ovoga.
Prošle jeseni sam pokupila grančicu i zapiknula je u zemlju. Zimovala je u hladnom prostoru. Listopadno je jer bila samo grančica tokom cijele zime. Sada je pustilo listiće.
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2013 u 23:24
Hvala Mari, hvala ajama....i mislila sam si ja da je to korovčić, ali s obzirom na to da je nabacio nekoliko pupova ostavit ću ga neka uživa.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2013 u 22:35
po naški je to žabljak ili zlatica.jako je zgodna,paše joj vlaga i ove godine ih ima previše
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2013 u 22:02
sanja to je ranunculus ficaria, kod mene raste posvuda po dvorištu, no ne smeta mi, lijepo izgleda kad cvate a i listovi su ugodni
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2013 u 21:45
Dakle...ovo mi raste već godinama na istom mjestu...svake godine iznikne, ja ga isčupam jer mislim da je korov...ove godine ima i žuti cvjetić...Molim pomoć u identifikaciji

U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2013 u 16:15
Hvala Voki
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2013 u 15:31
Aeschinantus
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2013 u 15:11
Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Zna li netko kako se zove ova biljka.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2013 u 01:00
Originalno poslano od člana 11111 11111 napisao:

kako se zove ova biljčica pored calanhoe - desno ...hvala

syngonium
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2013 u 00:17

kako se zove ova biljčica pored calanhoe - desno ...hvala
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2013 u 21:48
OTOK hvala na upozorenju, no kakva su vremena zadnjih godina,ovo samoniklo divlje bilje bi nam mogao biti jedini izbor. Meni ne smeta ako se razraste, neka ga, jer ja imam previše travuljage koju ne znam kako iskorjeniti. Tako da svaka druga biljka je dobrodošla kod mene.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,407 sekundi.