Hosta - Funkija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 37> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krasne su antonija vidi se da si južnije i da je puno toplije kad su tako već narasle šteta što je mutna prva slikica
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Duda,brzo su izrasle, mutnu slikicu idem srediti!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
antonija tvoje hoste su pravo lijepe i velike ,moje tek počele izvirivat..danas sam ih izvadila iz gredice i smjestila u tegle,nemam hlada za njih a i puzevi ih obrstise ,pa cu ih za sad dok ne oformim hlad drzat u tegli
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kamenjar, i ja imam neke u tegli. namjerno sam ih tako posadila i držati ću ih na taraci ispod loze od kivija!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
hoste su lijepe i u tegli,dekorativne su gdje god da ih stavis,ja bi volila imat jedan dio vrta posađen samo sa hostama i heucherama,al za sad su u tegli,proslo ljeto su se mucile u gredici ,sad cekam da mi se tresnja razraste da mogu ponove u vrt sa njima
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
antonija, koja razlika u klimatskim prilikama kod tebe i nas ostalih. No evo najavili su da je ovo sad kraj i dolazi sunce - stići će i naše hoste tvoje, koje su da ne zaboravim reći jako lijepe.
Moje su hoste neke izvirile, a neke još nisu. Najprije izviri ona što ju zovem starinska. Gdje god bacim pogled u vrtu, nešto se našošurilo i polako probija zemlju, divan osjećaj. |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Antonija tvoje hoste su vjerovatno u ovom času majveće na CIFu..Kako su ti samo izrasle..Kod svih nas su tek izvirile i čekamo sunce da izrastu i da budu kao tvoje..
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša lijepo ti napreduju, i moje su sad već narasle kao tvoje, a one koe su u najsjenovitijem dijelu su još uvijek sfrkanih listova, no i one će ubrzo raširiti listiće
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajme baš ti je prekrasna.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Hvala Triša!
Kako sam u kontinentalnom dijelu zemlje ostale tek niču.
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sve su vam krasne, obožavam hoste
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
lijepe zaista, ajd evo i moje da se pridruži
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Prelijepe su
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zaista su vam prelijepe hoste. Na moje navalili puževi, žao mi je ali morat ću nešto poduzeti, sve su izrešetane. Ustvari ne vidim puževe, ali znam da ih oni vole, pa pretpostavljam da su to baš oni.
Ova halcyon je zaista predivna. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |